( +45 ) 43 62 62 63ER. YAG Pixel


Image title

ER YAG Pixel Resurfacing Laser viser en revolutionær ny side til hudfornyelse, også kaldet Fractional Photothermolysis. Pixel YAG Laser er en fraktioneret ablativ laser, som er et nyere redskab, bl.a. til foryngelse af huden. Med denne behandling producerer laseren tusindvis af dybe mikrolaserpunkter, der kaldes mikro termiske zoner (MTZ).

De primære behandlingsområder med ER YAG Pixel laser er dybe acne-ar, rynker i ansigt, hals og bryst, rynker og leverpletter på hænder, ar (operative og traumatiske), forstørrede porer og Rosacea.

Pixel Resurfacing tillader forbedringer af den fulde konstellation af skadet hud i forbindelse med ældningsprocessen. Normalt skal man have 3-5 behandlinger for at reducere rynker og forbedre pigmentforandringer. En minimal grad af hudopstramning vil også opnås. Alt dette gøres uden at give en hudløs overflade, eller behovet for omfattende tid væk fra arbejdet eller sociale begivenheder.

Virkningsmekanisme: Baggrunden for effekten af Pixel YAG laserbehandling er laserens specielle fraktionerede teknologi også kaldet Pixel. I laserens håndstykke deles laserstrålen (et aktivt synligt lys) op i mange mikroskopiske stråler, som vandstråler der kommer ud af et brusehoved. Disse små laserstråler trænger ned i huden, og kan lave nogle mikroskopiske cylindere (søjlehuller) af ca. 1,3 mm dybde. Dette medfører, at bindevævsceller fra det omkringliggende væv begynder at producere ny hud. I forbindelse med lukning af hullerne sker der samtidigt en opstramning af huden. De mellemlignende vævssøjler udskiftes med nydannet hud. Helingstiden er kortere og mere skånsom i forhold til andre laser- og kirurgiske behandlinger.

Pixel laserbehandlingerne kan kombineres med andre kosmetiske hudbehandlinger som kemiske peelinger, den rejuvenerende A-vitaminestercreme Clinical (til fine rynker og pigment), IPL (en slags laser), Fillers, Botox og Sculptra (mælkesyremolekyler, der også stimulerer de bindevævsdannende hudceller). Alle disse behandlinger er uden kniv (kirurgi).

Hele Ansigt : kr. 2000
Mindre områder: kr. 900