( +45 ) 43 62 62 63

Fillers

Filler behandlingerne bliver udført af læge Soheila Naftchi

Restylane er ikke-permanent fillers, som giver ny volumen og spændstighed til din hud og derved får dig til at se mindre træt og bekymret ud.


Image title

Ung hud er jævn og elastisk. Den indeholder bl.a. meget hyaluron, der binder vand i huden og får den til at se frisk ud. Når vi bliver ældre, danner kroppen mindre hyaluron, og hudens evne til at binde vandet mindskes. Derfor mister dit ansigt med alderen sin naturlige fylde, kinderne bliver mere indsunkne, rynker / furer mere tydelige og mundvigene nedadvendte. Det får dig til at se ældre og mere bekymret ud, end du er og føler dig.

En Restylane behandling kan genskabe den tabte volumen og reducere de rynker, som får dig til at se træt og ældre ud. Vi fremhæver dine smukke træk på en naturlig måde. Læs mere i vores artikel om kosmetiske behandlinger af rynker her.

Hvad er en Restylane fillers?

Restylane er en ikke-permanent filler, som primært består af 98% vand og 2% hyaluron. Hyaluron er et sukkerstof, som findes naturligt i vores bindevæv og er i stand til at binde væske i huden og derved give fylde.

Hvor længe holder effekten af Restylane fillers?

Du kan se resultatet omgående efter behandlingen. Idet fillers nedbrydes naturligt til vand og kuldioxid, skal behandlingen gentages jævnligt. Resultatet holder i 6 - 8 måneder afhængig af linjernes dybde, hudens kvalitet og din livsstil. Bemærk, at den første behandling med Restylane fillers altid holder kortere tid end de følgende behandlinger.

Hvordan virker Restylane fillers?

Ikke-permanente fillers såsom Restylane er effektive til at udjævne furer og rynker samt forme læber og ansigtskonturer. Restylane erstatter tabt volumen og behandler bl.a. statiske rynker ved at genopfylde hudens naturlige indhold af hyaluronsyre. Herved kan man udglatte ansigtsrynker og folder samt give læber fornyet volumen og markering. Fillers kan også anvendes i kombination med de fleste andre kosmetiske foryngende behandlinger fx Botox / Azzalure, skinpen, kemisk peeling eller kirurgi.

Hvor lang tid tager behandlingen med Restylane?

Du skal afsætte ca. en halv time til behandlingen med Restylane filler. Du kan oftest tage hjem eller tilbage på arbejde umiddelbart efter. Efter behandling af læberne er du hævet i flere dage.

Områder der kab behandles

Fyldigere læber

Restylane kan anvendes til at korrigere skæve læber eller asymmetriske læber.

Læbeforstørrelse med Restylane, Lip Volume

Næsekorrektion

Restylane godt til at korrigere næsens form.

Fylde til kindben og kæbelinje

Restylane kan også anvendes til ansigtsopbygning og bruges til øget fylde ved kindben, hudopstramning, udjævning af kæbelinje, forstørrelse af kæbeparti og til at skabe volumen.

RYNKEBEHANDLING

Med Restylane kan du nu gendanne volumen i rynkerne, så disse løftes op i hudniveau.

  • Mundvigen

  • Bekymring rynke

  • Overlæbe

  • Hage

Konsultation

Ved konsultationen gennemgås dine ønsker til behandlingen. Her vil vi gennemgå hele behandlingsforløbet og finde den bedste løsning til dig og dine problemstillinger.

Efter konsultationen skal der ifølge dansk lovgivning gå 48 timer før vi kan behandle dig.


Pris for restylane

1/2 ml: 1600 kr ,-
1 ml: 2500 kr ,-
2 ml: 3800 kr ,-
Næse korrektion: 2300 kr ,-
skindbooster til beh af hænder + hals + ansigt

Restylane skinbooster:

1 ml: 1900 kr ,-
2 ml: 3400 kr ,-