( +45 ) 43 62 62 63Hudopstramning med laser
(Skin Tightening )


Image title

På Albertslund Hudplejeklinik behandler vi slap og løs hud med Skin Tightening fra Harmony XL pro ”Nær Infrarødt lys” (NIR) Behandlingen er specielt velegnet til slap hud i ansigtet og på halsen. Den kan også anvendes andre steder på kroppen efter særlig vejledning.

Harmony XL teknologien påvirker både hudens overflade og de dybere hudlag, hvor det nær infrarøde lys opvarmer hudens væv inden for et bestemt område. Dette stimulerer collagenproduktionen og giver en opstrammende effekt på slap hud, så de fine rynker mindskes.

FØR BEHANDLINGEN

Huden på behandlingsstederne må ikke være præget af infektion eller irritation. Du vil få en grundig information om forventet effekt og varighed af behandlingen og om eventuelle forholdsregler før, under og efter behandlingen.

UNDER BEHANDLINGEN

Ansigtshuden afrenses og påsmøres efterfølgende en speciel gel, som kan overføre det nær infrarøde lys’ energimængder til læderhuden, som opvarmes.

Under behandlingen vil du mærke en varme i huden. Alt afhængig af din smertegrænse er dette en smertefri behandling, hvor man blåt mærker en dyb varme i huden. Opvarmningen er kortvarig og forbigående.

EFTER BEHANDLINGEN

Cremer og makeup kan anvendes umiddelbart efter ligesom daglig aktivitet kan genoptages uændret efter behandlingen.
Det anbefales dog at undgå direkte og indirekte varme på behandlede områder i nogle dage efter behandlingen, da det kan modvirke behandlingsresultatet.

Det er vigtigt at benytte solcreme eller mineralbaseret pudder/foundation. Vi anbefaler Sun Ceutic eller Neovitas farvede dagcreme med faktor 20 i mindst 4 uger efter behandlingen.

Man må ikke irritere det behandlede område kemisk eller mekanisk i de efterfølgende 5 dage.

Undgå sauna, massage og sport lige efter behandling.

BIVIRKNINGER: Forbrænding af huden ses yderst sjældent, men kan opstå hvis huden umiddelbart har været udsat for sollys, eller er for mørk. Derfor kan du opleve at måtte udsætte din tid til behandling, fordi din hud er for mørk.

BEHANDLINGSRESULTAT

Huden bliver mere elastisk og vil have en større fugtighed. Den vil fremstå mere glat og se sundere ud. Rynker bliver formindskede og huden dermed forynget.

Livsstil og sollys vil have stor betydning for effekt og varighed. Varigheden vil kunne vare ca. 2 år. En vedligeholdende behandling hver 3. – 4. måned forlænger resultatet.

Behandlingen er ideel for både dig som allerede har fået fine rynker og ønsker at minimere disse samt for dig, der ønsker at udskyde den generelle ældningsproces. ST behandlingen er perfekt for dig, som ikke ønsker at gennemgå et kirurgisk indgreb, men gerne vil mindske rynkerne.

Hele Ansigt: kr. 1000
Rundt om øjne: kr. 400
Hals : kr. 450