( +45 ) 43 62 62 63HÅRFJERNING MED LASER


DIN GARANTI FOR EN SIKKER & EFFEKTIV BEHANDLING

Hos Albertslund Hudplejeklinik får du altid en gratis konsultation med grundig vejledning og information om din behandling. Konsultation og behandling udføres udelukkende af en kosmetisk sygeplejerske eller læge. Albertslund Hudplejeklinik er registreret hos Styrelsen for Patientsikkerhed.

Hårreduktion mod uønsket hår med Soprano ice 

Alle behandlinger bliver udført af en special uddannet Laser terapeut under vores ansvarlige læge

Sobrano ice behandler fjernelse af uønsket hår med de samme resultater som et laser system på en medicinsk klinik. Metoden har lav risiko for bivirkninger. Systemet virker ved sikkert og skånsomt, at opvarme hårroden til en temperatur der beskadiger hårfolliklen, og forhindre genvækst af håret, samtidig med at skade den omkringliggende hud ikke skades. Behandlingen opleves af de fleste som smertefri.”

Image title

Laserhårfjerning med tre bølgelængder i en og samme behandling. laserstrålernes tre forskellige bølgelængder, penetrerer og obsorberes i hudlagerne. Der opnås fantastiske resultater med metoden frem for anvendelse af bare en bølgelængde. Metoden kaldes trio grupperet diode teknologi. De tre bølgelængde laserlys er kombineret i et innovativt håndstykke. Det betyder at forskellige vævsdybder og hårsækkn kan behandles samtidigt. Samlet set, med behandlingens effektivitet, tidsforbrug og komfort. Sobranoice er det ypperste indenfor hårfjerning på markedet.

De tre bølgelængde består således:

  • Alexandrite755 Bølgelængde 

  • Diode 810 Bølgelængde 

  • Yag 1064 Bølgelængde


Sobrano er et helt unikt system på grund af en “in motion” teknologi, hvilket betyder at man under behandlingen konstant bevæger applikationen over huden, hvorved man undgår de traditionelle problemer med at overse / glemme små områder, og der er mindre risiko for smerter ved behandlingen end ved traditionelle laserbehandlinger. “Den komplette dækning af området” betyder glatte ben, arme, ryg og ansigt. Nogle kunder sammenligner endda behandlingen med en “Hot Stones” massage.

HVORDAN:

Hår gennemløber 3 faser: VÆKSTFASE, HVILEFASE og AFSTØDNINGSFASE

Der opnås varig hårreduktion af mørke hår som er i vækstfase, men alle hår er ikke i samme fase på samme tid, og derfor vil resultatet af behandlingen variere fra gang til gang. Derfor kan alle hår heller ikke fjernes fuldstændig, men mængden af mørke hår vil reduceres med varigt resultat.810

FØR BEHANDLINGEN:

Du må ikke være for brun inden behandlingen. Hårene må ikke plukkes med pincet eller vokses 1 måned før behandling. Hårene skal skrabes af 1 – 3 døgn for behandlingen.

Du vil få en grundig information om effekt og varighed af behandlingen, og om eventuelle forholdsregler før, under og efter behandlingen. Ifølge lovgivningen om kosmetisk behandling skal det behandlede område fotograferes før behandlingen påbegyndes.

EFTER BEHANDLINGEN:

Huden kan være lidt rød, og der kan være lidt hævelse omkring det enkelte hårstrå – som ved gåsehud. Dette forsvinder i løbet af nogle timer.

Du kan se alle hårene efter behandlingen. De skal først skubbes op til overfladen, hvilket sker i samme tempo, som de øvrige hår vokser, ca. 0,1 mm pr døgn. Spørgsmål og svar.

Hvor mange behandlinger skal jeg regne med?

Behandlingen er mest effektiv, når håret er i vækst, hvilket er forskelliget fra person til person og fra hår til hår, og det er derfor nødvendigt med flere behandlinger, i gennemsnit 4-8 behandlinger med 4-6 ugers interval.

Kommer håret aldrig igen?

Da kroppen er en levende organisme som hele tiden udvikler sig, skal man regne med at der kan komme noget nyvækst, dvs. at latente hår follikler som ligger i huden og ikke er aktive, kan blive aktiveret hvorved der kommer nogen nye hår. Man må derfor påregne vedligeholdelses behandlinger, som er meget individuelle fra person til person.

Kan jeg godt få fjernet hår selvom jeg er gravid?

Nej af etiske årsager behandler vi ikke på gravide.


Image title

TILBUD 

Ved valg af flere områder gives der pakke tilbud:  

2 områder 20% rabat

3 områder 30%  rabat

4 områder 40% rabat

5+ områder 45% rabat


Konsultation er gratis  
Kvinde
Mand
Overlæbe
200,-

Hage
200,-

Bakkenbarter
300,- 
 
Hals
300,- 

Kinder
300,-300,-
Nakke
300,-
400,-
I/på næsen
200,- 
200,-
Begge øjenbryn (overbryn)
250,- 
 300-
Overlæbe, hage300,-  
Ansigt (Hele ansiget)
450,- 
Bikini
350,- 

Armhuler
350,-
Tanga
350,- 

Brasiliansk
600,- 

Begge halve arme
700,-800,-
Begge hele arme
1000,-
1300,-
Fingre og hænder
300,-400,-
Baller
700,-
Baller & lænd
800,-
Lænd
400,-
500,-
Ryg, inkl. lænd
1000,-1300,-
Skuldre
500,-
600,-
Mave
500,-
700,-
Mave & bryst
1000,-1300,-
Brystkasse
500,-
700,-
Navle & ned
250,-
Begge lår+bikini
1200,-

Begge underben, for/bag, inkl. knæ
1000,-

Begge heleben+bikini
1800,-

Tær og et lille stykke over
300,-