( +45 ) 43 62 62 63Pigment behandling med laser


Image title

Albertslund Hudplejeklinik tilbyder nu laserpigmenteringsbehandling ved hjælp af det avancerede lasersystem Harmony XL Pro.

Laseren arbejder for at målrette områder med overskydende pigment i huden og for at nedbryde overskydende melanin, så huden bliver mere ensartet. behandlingen er meget sikker, effektiv til besværlig pigmentering, som kan være meget svært at skjule ved makeup.

OM PIGMENTATION

Pigmentering - eller ujævn hudfarve - er et hudproblem, der rammer store dele af befolkning og et problem, som behandlingsmulighedernes kan være ret begrænsede på.

Harmony XL Pro-laser tilbyder en sikker og effektiv mulighed til behandling af en række pigmenteringsproblemer:

ujævn hudfarve
alder pletter, sol pletter, lever pletter
forstørrede fregner

LASER PIGMENTATION BEHANDLING

harmoni xl pro Laser hudforyngelse og pigmentbehandling er en relativt hurtig og nem procedure, der fungerer til at lette eller fjerne pigmenteringproblemer ved at målrette og nedbryde overskydende melanin i huden.

Ved hjælp af ingen barske cremer eller kemikalier bruger det avancerede lasersystem specielt udvalgte laserbølgelængder til at nedbryde områder med overdreven pigmentering for at skabe en friskere, mere jævn og ungdommelig hudfarve, hvilket reducerer områder med generaliseret og lokaliseret pigmentering og målretning mod specifikke områder som alderspletter eller fregner.

PRISER:
Ansigt store områder: kr. 1000
Ansigt lille områder: kr. 500
Decolte: kr. 800