Exuviance behandling

Vi er registreret hos Styrelsen for Patientsikkerhed

Exuviance behandlinger

Vi tilbyder en række Exuviance behandlinger:

Om vores Exuviance behandlinger og priser

Nyhed fra Exuviance 1 % Retinol Behandling.

Exuviance Retinol Peel er en højeffektiv retinolpeeling. Den avencerede sammensætning med retinol og Citrafill virker eksfolierende samt forbedrer

hudens struktur, klarhed, spændstighed og hudtone. Retinolpeelingen er egnet til alle hudtyper, som har brug for fornyelse. Den intensive behandling er god til flere forskellige hudtilstande, f.eks, linjer og rynker, ujævn hud og mistet spændstighed. Retinol giver også gode resultater på en hud, som er tilbøjlig til at udvikle acne.

Når retinol behandlingen udføres, påføres retinolen og man vil mærke en let kølende fornemmelse. Peelingen sidder stadigvæk på huden, når du forlader klinikken.

Retinol peelingen skal sidde på huden mellem 3 – 8 timer , alt afhænger hvad der er aftalt med din behandler. Retinol peelingen vaske af hjemme med de aftalte produkter.

Der ses normalt en afskalning af huden ca. 2 – 4 dage efter påføringen og dette vil vare ca. 2 – 5 dage. I ugen efter behandlingen MÅ der kun anvendes milde produkter. Der anbefales et interval mellem behandlingerne på 4 – 6 uger.

30 minutters behandling 900kr.

En Classic ansigtsbehandling passer til de fleste. Vi tilrettelægger valget af produkter og masker, så det passer lige præcis til dig og din hud.

Vi lægger vægt på, at behandlingen foregår i rolige og afslappende omgivelser, så du rigtig kan blive forkælet. Samtidigt anvender vi produkter, der er super resultatorienteret, så du på den måde får det bedste ud af din behandling.

I behandlingen indgår dobbelt afrensning af huden, hudanalyse, AHA peeling, let porerensning, ansigtsmassage og specialmaske samt afsluttende cremeprodukter. Guldmasken kan tilkøbes for 100 kr. ekstra.

45 minutters behandling 499kr.

Anvendes ved acne samt uren og/eller fedtet hud Minimerer urenheder og overskydende talg og giver en klarere hud.

En dybderensende og dybdevirkende behandling, som inkluderer en grundig porerensning, idet kosmetologen aktiverer huden med såkaldte boosters, der forstærker effekten af AHA-peelingen.

Følgende indgår: Rengøring, booster, AHA-peeling, porerensning, maske, serum, dagcreme.

40 minutters behandling 399kr.

Exuviance Classic Ansigtsbehandling inkl. behandling af halsen.

Rengørende, stimulerende og cellefornyende behandling, med AHA-peeling som genfugter og beskytter huden.

I denne behandling arbejder kosmetologen med at eksfoliere huden, tilføre fugt og næring til huden, forebygge forekomsten af fine linjer og uregelmæssig pigmentering samt reducere forekomsten af urenheder.

I behandlingen indgår en dobbelt afrensning af huden, hudanalyse, AHA peeling, let porerensning, ansigtsmassage og specialmaske, samt afsluttende cremeprodukter.

Vi arbejder med både ansigtet og halsen således at halsen også vil blive peelet og pålagt specialmaske

Guldmasken kan tilkøbes for 100 kr. ekstra.

50 minutters behandling 599kr.
Plejende øjenmaske 100kr.
Guld maske 100kr.
Booster (mod akne, rynker, pigmentering) 100kr.

Kontakt os i dag