Fjernelse af tatovering

Vi er registreret hos Styrelsen for Patientsikkerhed

Fjernelse af tatovering

Med den nyeste High Power Q-Switched laserteknologi fra Alma Lasers, kan vi fjerne alle typer tatoveringer med lille til ingen risiko for ardannelser.

Professionelle og amatørtatoveringer såvel som traumatiske tatoveringer som er opstået pga. uheld, kan behandles succesfuldt.

Tatoveringer varer ikke længere for evigt.
Menneskers dekorative tatovering kan spores tilbage til for flere tusinde år siden. Ligeså kan ønsket om at fjerne dem. I dag har næsten 10% af den voksne befolkning tatoveringer, og mere end halvdelen fortryder og vil gerne have dem fjernet. Det der ser godt ud når man er 18, er måske ikke attraktivt 20 år senere.

Selvom teenagere bruger tatoveringer til at udtrykke sig selv og til at skabe en identitet, kan tatoveringer også skabe barrierer, når det kommer til arbejde og social accept.

Derudover kan tatoveringer komme til at ligne vansiringer, når farven fortager sig, og huden mister sin elasticitet.

Før og efter billeder

Fjernelse af tatovering

Tatoveringer varer ikke længere for evigt

Menneskers dekorative tatovering kan spores tilbage til for flere tusinde år siden. Ligeså kan ønsket om at fjerne dem. I dag har næsten 10% af den voksne befolkning tatoveringer, og mere end halvdelen fortryder og vil gerne have dem fjernet.

Det der ser godt ud når man er 18, er måske ikke attraktivt 20 år senere. Selvom teenagere bruger tatoveringer til at udtrykke sig selv og til at skabe en identitet, kan tatoveringer også skabe barrierer, når det kommer til arbejde og social accept.

Derudover kan tatoveringer komme til at ligne vansiringer, når farven fortager sig, og huden mister sin elasticitet.

High Power Q-Switched lasere giver nu en sikker og effektiv måde at fjerne tatoveringer på. Laserbehandlingen efterlader en naturligt udseende hud, når tatoveringerne fjernes. Metoder til at fjerne tatoveringer har eksisteret ligeså længe, som man har lavet tatoveringer. Men dannelsen af ar og smerten der opstår ved disse procedurer, er ofte mere modbydelige end selve tatoveringen.

Salabrasio og dermabrasio – “slibning” af pigmenteret hud – medfører traume, blødninger og betydelig ardannelse. Invasive indgreb er den faktiske fjernelse af tatovering ved at skære huden bort.

Den nye High Power Q-Switched laser tilbyder betydeligt flere fordele end de tidligere metoder, der har været til at fjerne tatoveringer. Du finder ikke et bedre valg af behandling, hvis du ønsker at å fjernet din tatovering.

På Albertslund Hudplejeklinik bruger vi et kølingssystem, så huden nedkøles under behandlingen. Det sikrer, at der ikke opstår hyperpigmenteringer, og at smerte niveauet ikke er så voldsomt.

Pris

Tatovering op til 5 x 5 cm 400kr.
Tatovering op til 8 x 8 cm 500kr.
Tatovering op til 6 x 12 cm 675kr.

Kontakt os i dag