( +45 ) 43 62 62 63
NEGLE/MANICURE-PEDICURE


Shellac

Shellac er den første hybride neglelak med UV3 gelé teknologi på markedet. Den lægges som neglelak, har glansen og holdbarheden fra gelé, er tør inden du forlader klinikken. Du får flotte og nemme negle i minimum 14 dage uden mærker, ridser eller afskaldning! Shellac kan fjernes på blot 10 min. af kunden selv, hvis du ikke har tid til at besøge klinikken.

Shellac er Vinder af årets innovation ved Danish Beauty Awards 2011 – en pris, der uddeles i kosmetikbranchen til årets bedste skønhedsprodukt.

Permanent lakering (Vælg mellem mange forskellige farver eller fransk look) Holdbarhed op til 2-3 uger

Helfarve
30 minutter
250 Kr
Fransk look
45 minutter 299 Kr
Tæer
45 min ( længer holdbarhed ca 2 mdr)
350 Kr
Tillæg for glimmer

50 Kr
Tillæg for aftagning

100 Kr

Paraffinbehandling på hænder eller fødder

(blødgørende og plejende behandlig) 125,-

Citrus spa manicure

Citrus varm olie-mælke håndbad. Forming af negle og neglebånd. Citrus peeling efterfulgt af citrus håndmaske og til slut dine arme og hænder får massage i blid citrus lotion eller creme.

Behandlings tid.
45 min Kr.299,-


Luksus wellnes spa fodbehandling 
Skønt aromatisk fodbad med ”CND marine mineral bath” der renser, blødgører og giver fugt. Fjernelse af hård hud, klipning, oprensning og slibning af negle. Evt. ligtorne og vorter behandles. Derefter peeling af fødderne med ”CND marine salt scrub”. Fjerner tør hud /døde hudceller og gør huden glat og blød. Fodmaske med ”CND marine cooling masque”. Et himmelsk produkt til tørre, trætte og hævede ben og fødder – fugter i dybden. Til sidst massage af underben og fødder med ”CND marine hydrating oil” . Den perfekte blødgørende afslutning på en luksus wellnes spa fodbehandling. ”Marine spa pedicure CND” er for 5.år i træk blevet kåret til markedets bedste pedicure serie.


Behandlings tid.
45 min Kr. 399,-
Tillæg for fransk lakering eller parrafin behandling

50,-


Ønsker du nærmere information og vejledning, er du velkommen til at bestille tid til en gratis konsultation her på klinikken.

Contact Us


kanalens kvt 70
Albertslund 2620
albhudpleje@live.dk

Ring til os i dag på
tlf. 43 62 62 63

 

Albertslun © 2018. All Rights Reserved