Mesoterapi mod hårtab

Vi er registreret hos Styrelsen for Patientsikkerhed

Få et sundere og fyldigere hår

Er du også plaget af hårtab og vil du gerne have et velplejet og sundt hår? Det er noget de fleste mænd og kvinder i alle aldre drømmer om. Så hvis du har problemer med hårtab, tyndt hår og ødelagt hår, kan Mesoterapi til hår måske være noget for dig.

Med tiden oplever mange at håret bliver tyndere, at afstanden mellem hårene bliver større og større og at de får skallede pletter hist og her. Hårtab er et almindeligt problem, men også et problem mange af os har svært ved at leve med, da vores hår har en stor en betydning for vores livskvalitet og velvære.

Behandlingen udføres ved, at man indsluser en lang række vitaminer og mineraler til hovedbunden ved hjælp af små nåle som laver små kontrolleret stik i hovedbunden. Næringsstofferne stimulerer hårets genopbygning og behandler ødelagt og tyndt hår, sådan du får et tykkere, smukkere og sundere hår.

Hårtab kan psykologisk påvirke mange mennesker betydeligt, hvilket kan mindske livskvaliteten og forringe sociale relationer. Der er mange grunde til hårtab som genetik, vitaminmangel, lav blodprocent, stress, hormonelle ubalancer, medicin, aldring, og bestemte hårbundsproblemer.

Det er vigtigt først at diagnosticere og muligvis behandle den grundlæggende årsag til hårtab. Vi tilbyder PRP- og PRF-terapier, som er tilpasset denne problemstilling. Læs meget mere om PRP og PRF – HER.

Pris

1 behandling 950kr.
6 behandlinger 3900kr.

Kontakt os i dag