Pigmentpletter

Vi er registreret hos Styrelsen for Patientsikkerhed

Hvordan foregår laserbehandling for ujævn hudtone?

Inden laserbehandlingen er det vigtigt at undlade at bruge creme eller makeup på det område, der skal behandles. Før behandlingen påbegyndes, rengøres huden omhyggeligt, og der påføres en klar gelé for at optimere passage af laserlyset gennem huden.

Du får udleveret briller, der beskytter øjnene mod det intense lys, som laseren udsender. Når lyset rettes mod huden, kan du mærke en kortvarig varme og smerte, der ligner en lille elastiksmæk. Dette forsvinder hurtigt.

Ca. 2-7 dage efter laserbehandlingen vil de behandlede ujævnheder blive mørkere, inden de begynder at skalle af. Naturlig afskalning er afgørende.

Hvordan fungerer laserbehandling?

Når laserlyset rammer hudens melanin, omdannes energien til varme. Dette får ujævnheder i hudtonen til at stige op til overfladen. Inden for 2-5 dage vil den mørke farve afskalles, og en mere ensartet hudtone vil træde frem. Laserteknologien er en effektiv og skånsom måde at opnå en mere ensartet hud og fornyet glød uden at skabe sår på hudens overflade, som man ser ved CO2-laser. Hos Albertslund Hudplejeklinik bruger vi Deka Again, et yderst effektivt og sikkert apparat udviklet i Italien.

Før behandlingen

Før laserbehandlingen skal du have en gratis konsultation med vores sygeplejerske. Her vil du modtage skriftlig og mundtlig information om behandlingen og mulige bivirkninger. Eventuelle spørgsmål besvares, og der udarbejdes en plan, som dokumenteres.

Fire uger før behandlingen skal du undgå direkte sollys, selvbruner, solarium, kemiske peelinger og stærke hudplejeprodukter i mindst to uger. Brug daglig solfaktor 50 på det behandlede område, da huden bliver sensitiv efter laserbehandlingen.

At overholde disse retningslinjer er vigtigt for optimale resultater og for at minimere risikoen for uønskede reaktioner/bivirkninger.

Efter behandlingen

Umiddelbart efter behandlingen kan huden blive rød og varm, ligesom når man har fået en let solskoldning. Dette er helt normalt og vil aftage inden for få timer efter behandlingen. Det anbefales at køle huden ned, indtil den vender tilbage til normal temperatur.

Hævelse kan opstå efter større behandlinger, især i ansigtsområdet, men også dette er normalt. Hævelsen vil normalt falde i løbet af 1-3 dage. For at mindske hævelsen kan du hæve hovedet og køle området ned, og nogle kan have glæde af at tage antihistaminer (håndkøbsmedicin).

Undgå soleksponering i mindst 4 uger efter sidste laserbehandling.

Antal behandlinger

For at opnå gode resultater med laserbehandling for ujævn hudtone kan det være nødvendigt med 2-4 behandlinger med cirka 4 ugers mellemrum. Antallet af behandlinger vil variere individuelt, afhængigt af udgangspunktet. Mange ser allerede efter første eller anden behandling, at hudtonen bliver mere jævn og gløden fornyet.

Resultater

Efter laserbehandling for ujævn hudtone vil forandringerne, der efterfølgende er skallet af, være fjernet. Huden vil fremstå mere jævn og med fornyet glød. Ny pigmentering og solskader kan opstå over tid. God hudpleje og SPF 50 året rundt er nøglen til langvarige resultater efter laserbehandlingen. Vedligeholdelsesbehandlinger kan udføres efter behov. Mange foretrækker at komme ca. en gang om året i vinterhalvåret for at opretholde hudens glød og eventuelt fjerne nye ujævnheder.

Pris

Konsultation 0 kr.
Hele ansigt 1400 kr.
Kinder, næse og hage 1100 kr.
Decolleté 1500 kr.
Hele ansigt og decolleté 2000 kr.
Hænder 1000 kr.

* Køb 3 behandlinger og opnå 20% rabat 

Vi udfører ikke laserbehandlinger, hvis du:

Kontakt os i dag