hyamino50/ EJAL40

Vi er registreret hos Styrelsen for Patientsikkerhed

Hyamino care 50

Hyamino Care 50 er et injicerbart præparat med anti-aging, lysnende, nærende og opstrammende egenskaber. Behandlingerne reducerer dybe rynker og fugter træt, tør hud. Præparatet indeholder hyaluronsyre og en kombination af 4 aminosyrer, forstadier til kollagen og elastin, som understøtter stimulering og regenerering af den ekstracellulære matrix.

Hvad er Hyamino care 50?

Hyamino Care 50 er en injektionsforberedelse med fremragende anti-aging, lysnende, opstrammende og fugtgivende egenskaber. Behandlingen reducerer dybe rynker og beroliger træt, tør hud dybt. Produktet indeholder hyaluronsyre samt en kombination af fire aminosyrer, kollagen- og elastinprækursorer, der stimulerer og nærer hudcellerne fra den ekstracellulære matrix.

Applikationen har følgende fordele:
– Reduktion af dybe rynker.
– Reduktion af mørke rande under øjnene.
– Forbedring af hudens fasthed.
– Antioxidant effekt.
– Intensiv hydrering.

Anbefalet anvendelse omfatter områder som øvre og nedre øjenlåg, pande, kinder, hage, hænder, arme, og lårregionen. Effekten begynder at blive synlig efter en behandlingsperiode på over 6 måneder.

Pris på Hyamino care 50

1 behandling 1350kr.
3 behandlinger 3000kr.

EJAL40 Skinbooster

EJAL40 er en skinbooster beregnet til reduktion eller forebyggelse af aldringstegn, rynker, dehydreret og/eller skadet hud. Produktet er designet til at genoprette tabt volumen og elasticitet, samtidig med at det opstrammer huden og forbedrer hudstrukturen. EJAL40 kan betragtes som et effektivt anti-age-våben og er velegnet til at bekæmpe slap hud samt rynker og fine linjer på forskellige områder i ansigtet og nogle områder på kroppen.

De områder, der kan behandles med EJAL40:

– Hele Ansigtet
– Læbeområdet
– Hals og halslinjer
– Håndryggen
– Bryst (decollete)

Hvis du ønsker at høre mere om EJAL40 eller er i tvivl om, hvilken af vores behandlinger der passer bedst til dig og din hud, er du velkommen til at kontakte os i dag. Vi hjælper dig med at finde den rette behandling og kan gerne booke din tid over telefonen.

Pris på EJAL40

EJAL 40 Skinbooster (2ML) 1. behandling 1800kr.
EJAL 40 Skinbooster (2ML) i tillæg til anden behandling 1500kr.
EJAL 40 Skinbooster (2ML) efterfølgende behandlinger á 2 ml 1500kr.

Kontakt os i dag