Cosmelan

Mesoestetic® medicinsk kosmetik indebærer nye revolutionerende metoder og anbefales af professionelle dermatologer og førende klinikker verden over i 82 lande.

Mesoestetic behandlingsforløb og produkter bliver kontrolleret efter de strengeste kvalitetsstandarder på verdensplan. Virksomheden har fået tildelt de mest kendte certifikater i produktionen af kosmetiske, farmaceutiske og helseprodukter. Med mere end 30 års erfaringer er Mesoestetic® Labratories førende specialister i udvikling af produkter til medicinsk behandling og hudpleje. Deres hudplejeprogrammer er de mest teknologiske og avancerede kosmetiske behandlinger, som findes i dag – både til professionelle behandlinger og behandlinger hjemme til vedligeholdelse. Alle produkter er baseret på lægelig medicinsk videnskab.

COSMELAN

Effektiv behandling mod forandringer efter solskader uden brug af laser – også for mørke hudtyper.

Solskader og ujævn hudfarve kan være til stor gene for både mænd og kvinder. Studier viser, uensartet hud til at se 10-15 år ældre ud, også selvom der ikke er synlige rynker og linjer.

Der kan være mange årsager til udvikling af pletter på ansigt og krop: Solskader, hormonelle forandringer i forbindelse med graviditet, p-piller, menopause, traumatiske forandringer i huden pga. acne og post-inflammatoriske forandringer.

Cosmelan®  påvirker melanindannelsen direkte, og giver mulighed for at fjerne hudpletter effektivt samt at give huden dens naturlige farve, glathed og udstråling tilbage.

Cosmelan® er kendt blandt førende klinikker i 64 lande verden over. Cosmelans succes skyldes blandt andet dens effektivitet og høje sikkerhedsmargin. Behandlingen eliminerer bl.a.: Melasma / chloasma (graviditetsmaske), leverpletter, acne, solskader, uensartet og andre forandringer på ansigt og krop. Cosmelans mekanisme er baseret på en hæmning af tyrosinase, som er hovedenzymet i dannelsen af melanin.

FORDELE

• Fjerner pletter efter solskader hurtigt og nemt

• Anvendes til alle hudtyper og hudnuancer.
• Let peeling giver foryngende og udglattende effekt
• Meget effektiv til behandling af acne-problemer
• Reducerer acne-ar
• Behandlingen kan bruges hele året rundt, også om sommeren
• Indeholder ikke Hydraquinon
• Høj sikkerhedsmargin
• Fjerner pletter efter laser og peeling behandlinger

RESULTATER

I 99% af tilfældene forsvinder pletterne, og det giver forbedringer på 95%. Allerede 7-10 dage efter start af Cosmelan® behandlingen kan man observere en mærkbar og betydelig forbedring af huden. Der opnås reduktion af pletternes omfang, huden bliver mere ensartet og fornyet. Efter 7-8 uger (det tager lidt længere tid for mørkere hud-typer) opnås maksimalt resultat. Pletterne bliver kraftigt reduceret, og huden får sin naturlige kulør. Som en bonus-effekt reducerer Cosmelan talg- og fedtproduktionen, mindsker porerne, og er yderst effektiv til acneplaget hud med pletter.

Scroll til toppen

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.