Ultraformer III

Hvad er Ultraformer III?

Ultraformer III (Hifu) er en revolutionerende ny teknologi, der bruger fokuseret ultralyd MMFU til at give løft og stramning af huden uden kirurgi. Metoden er hurtig, sikker og enkel og CE-godkendt i Europa.

Ultraformer III bruges af verdensledende læger som Benjamin Ascher i Paris og Michael Gold i USA, og de er meget tilfredse med deres resultaterHvad er MMFU?

MMFU står for mikro- og makrofokuseret ultralyd, og teknologien kaldes undertiden HIFU, højfokuseret ultralyd. Med høj præcision opvarmer du vævet til ca. 43 grader på nøjagtigt den dybde, du vil påvirke, for eksempel 3 eller 4,5 millimeter. Opvarmningen giver en biologisk stimulering, der producerer hudstramning, kollagendannelse, uddybning af den dybe fascia og reduktion af fedtlaget afhængigt af hvor dybde du arbejder.

Hvilke områder kan behandles med Ultraformer III?

Behandlingen er godkendt til behandling af huden i panden og øjenbrynene langs kæbelinjen, under hagen, på halsen og dekolletage og kan også bruges til hudstramning på arme, ben og mave.

Er det en sikker metode?

Ultralyd er blevet brugt i medicin i over 50 år, og Ultraformer III har vist sig at være sikre og effektive i kliniske forsøg. Ultralyd til hudstramning er blevet brugt i over en halv million behandlinger over hele verden. Ultraformer III er den seneste udvikling inden for ultralydterapi, den samme type teknologi som Ultherapy

Hvordan virker det?

Ultraformer bruger fokuseret ultralyd til at generere vævsvarme (mere end 43 grader celsius), hvilket igen giver en ansigtsløftning og hudstramning eller kropskonturering. Typiske behandlingsområder er bryneløft, hakeløft, nakkebehandling eller dekolletage.

 

Hvilke områder kan behandles?

Ligesom Ultherapy er Ultraformer III velegnet til at løfte panden og panden, kæbelinjen og underfladen, under hagen og nakken og dekolletage. Ultraformer III er også godkendt til stramning af krop, f.eks. Arme, ben og mave.

Gør behandlingen ondt?

Lige når behandlingen udføres kan du opleve nogle smerter og ubehag, men sammenlignet med andre behandlinger er den meget acceptabel. Efter behandlingen har du ingen smerter

Er der nogen bivirkninger?

Du kan få en let rødme i de første timer efter behandlingen, og det er almindeligt med en let hævelse eller en prikkende fornemmelse i et par uger. Små blå mærker og let følelse af følelse kan også forekomme, men dette er usædvanligt. Sådanne lidelser forsvinder inden for 2-4 uger efter behandlingen.

Spørgsmål og svar om Ultraformer III:

Hvad er Ultraforma?

Ultraformer er en ikke-kirurgisk behandling, der bruger sikker ultralydenergi til at løfte og stramme huden naturligt, uden kirurgi og uden rekonvalesens.

Hvor lang tid tager en behandling, og hvor hurtigt ser du resultater?

Behandlingen tager cirka 45 minutter, og du ser fulde resultater efter cirka tre måneder, når der er dannet nyt kollagen i huden, der løfter og forynger.

Skal du være hjemme fra arbejde efter behandlingen?

De fleste kan gå på arbejde som normalt bagefter. Du kan få en let rødme eller hævelse bagefter og i sjældne tilfælde et lille blå mærke.

Hvordan ved jeg, om Ultraformer III er det rigtige for mig?

Hvis du tror, at dit udseende er ændret, så dine øjenbryn, kinder, kæbelinie eller nakke hænger mere end før, men du ikke ønsker at foretage større operationer eller behandlinger, hvor du skal være hjemme fra arbejde, er Ultraformer III sandsynligvis godt for dig. På en konsultation i Albertslund Hudplejeklinik, går vi igennem og beslutter, om du er egnet til Ultraformer III.

Hvem kan ikke lave Ultraformer III?

Du bør ikke udføre behandling, hvis du har elektriske implantater i kroppen, eller hvis du har metalimplantater i behandlingsområdet.

Prisen varierer alt efter hvilket område der ønskes behandlet og starter fra 2000 kr. pr behandling

Ultraformer befor and after

Scroll til toppen

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.