Release Peeling

En peeling, som primært er til hårfjerning, men desuden fjerner døde hudceller

Peelingen arbejder sig ned i hårsækken, opløser håret og hårvæksten reduceres gradvist.

Release peel er til de fine lyse eller mørke dunhår i hele ansigtet eller blot på overlæbe, hage eller bakkenbart.

Kan også bruges på mindre områder på kroppen. Release peel er til dig, som ikke kan tåle voks, eller som ikke har tålmodighed til at vente på, at håret vokser ud til en længde, hvor vi med en voksbehandling vil kunne få fat i det.

Behandlingen er helt smertefri. Der kan forekomme efterfølgende rødme og lidt tørhed i huden. Dette aftager dog I løbet af få dage og skyldes den effektive peelingfunktion, som du får som sidegevinst.

Male hand holding a digital camera on a black background.

Release peeling er en basisk peeling, som er baseret på alger og enzymer.

Behandlingen tilbydes alle, og den er særdeles velegnet til grov hud, trist hud og moden hud samt naturligvis til det primære, nemlig fjernelse af uønsket hårvækst.

Releasebehandlingen forbedrer hudens fornyelsesproces.

For opnåelse af bedste resultat skal første og anden behandling laves med 5-7 dages mellemrum. Typisk vil der herefter gå 2-4 uger mellem behandlingerne.

Hårene vokser langsommere frem og bliver tyndere, lysere og reducerede.

For opnåelse af bedste resultat skal første og anden behandling laves med 5-7 dages mellemrum. Typisk vil der herefter gå 2-4 uger mellem behandlingerne.

Jo flere behandlinger du får, desto længere trænger peelingen ned i hårsækken, og dermed forlænges også holdbarheden af behandlingen.

For at kunne modtage denne behandling er det nødvendigt at købe en beroligende creme, som skal bruges 2 x dagligt i 7 dage efter behandlingen.

Efter de 7 dage kan du skifte over til din almindelige hudpleje.

Hvis du ønsker at forstærke den hårreducerende effekt, anbefaler vi dig Hair Reducer Serum, som skal bruges 2 x dagligt i 14 dage.

Har du dunhår og stride hår på f.eks. overlæben, vil en kombination af Du Lac epilering og Release Peel være at anbefale.

Scroll til toppen

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.