Permanent Makeup

Vi er registreret hos Styrelsen for Patientsikkerhed

Permanent Makeup skaber mere end blot skønne øjne!

Microblading er et manuelt håndstykke, nogle vil kalde det “old school”, og det er for så vidt også korrekt, da metoden -selvom den er forholdsvis ny for den vestlige verden- har været anvendt til permanent makeup i Asien i over 20 år.

På det manuelle håndstykke sættes en række med meget små nåle på. Nålene dyppes i farve, hvorefter man “ridser” farven let ned i huden. Hver gang man kører de små nåle over huden, siger det en “ritcsh” lyd. Dette er IKKE huden, der siger denne lyd, men derimod nålene, som når de får modstand, siger denne lyd. Det kan sammenlignes med når man kører hånden over en fintakket kam.

Det er uden tvivl den metode, der sikrer dig det tyndeste og fineste hairstroke ifb med 3D bryn. Det betyder, at det er den metode, der giver det mest naturtro resultat.

Permanent Makeup

Bryn

Microblading ekskl. opfyldning 2000kr.
Powder brows ekskl. opfyldning 2000kr.
Kombi bryn/ microblading powder brows ekskl. opfyldning 2500kr.
Opfyldning indenfor 2 mdr. 500kr.
Opfyldning indenfor 6 mdr. 1000kr.
Opfyldning indenfor 1 år 1500kr.

Eyeliner

Oppe på øjet og nede af øjet 2000kr.
Oppe på øjet eller nede af øjet 1500kr.

Læbepigmentering

Læbepigmentering inkl. opfyldning 2500kr.
Læbepigmentering opfyldning inden for 1 år 1500kr.
Før og efter billeder

Permanent Makeup

Phibrows – Microblading

PhiBrows er en manuel metode, som anvendes til at lave semi-permanente øjenbryn i form at fine små hairstrokes der manuelt deponeres ned i huden for et naturligt resultat.

Formen af øjenbryn beregnes efter det gyldne snit (phi 1,618) og ansigts morfologi.

Symmetri bestemnes ved hjælp af PhiBrows applikationen, og optegningen foregår, mens kundernes øjne er lukkede, på den måde er de mimiske muskler, der kan påvirke øjenbrynenes symmetri, afslappet.

Strokes er altid lagt i retning af kundens egne naturlige hårvækst for, at opnå hyper-realistisk udseende.

Behandlingen udføres med sterile engangsartikler værktøjer også kaldet (PhiBrush). Pigmenterne er produceret i overensstemmelse med de højeste standarder (PhiBrows microblading pigmenter).

Efterbehandling foretages 4-6 uger efter behandlingen.

Hvis du mener, farven er for mørk, skal du IKKE på nogen måde forsøge, at fjerne det selv. Men tålmodigt vente 7 dage så farven kan falme på egen hånd, efter heling af huden.

hjemmeplejen udgør 70% af behandlingens succes. Her er det vigtigt, at man lytter til behandlerens vejledning, hvis du ikke gør, så kan du miste op til 80% af dine nydeponerede hairstrokes, vask af bryn og anvendelse af den medfølgende salve er af meget stor betydning.

Farvens holdbarhed afhænger primært af, om huden er fedtet. Des mere oilieret hud, des kortere levetid har farven i huden. Sved, sol og overdrevet brug af pudder kan også reducere farvens holdbarhed.

Overholder du ikke hjemmeplejen eller dine efterbehandlinger, vil resultatet fremstå ufærdigt og ikke optimalt.

I gennemsnit forventes en tidsramme inden en genopfriskning på ca mellem 10 og 12 måneder. Med fedtet hud er det Ca 6 måneder.
Smerten under behandlingen er individuel. Bange og nervøse kunder og kunder, der har deres menstruation føler normalt stærkere smerter, mens andre kunder sammenligner smerten med den, de føler, når de plukker øjenbryn. Det er muligt at anvende milde bedøvelser som kan fjerne smerterne under behandlingen.

Book altid en konsultation med mig før behandlingen, hvis du:

  • Har problematisk hud
  • Har alvorlige sundhedsproblemer
  • Brug af medicin.
  • Har gammel permanent make-up i forvejen.

Hjemmeplejen, vigtigt!!

Den korrekte pleje er altafgørende for et godt resultat, faktisk afhænger 70 % af det endelige resultat af din pleje.

  • Den pigmenterede hud vil være rød og hævet efter behandlingen. Hævelsen vil typisk være faldet efter 2 dage.
  • Brynene vil være meget mørke til at starte med og farven vil aftage med ca. 50 % efter helingsperioden.
  • Det tager ca. 6 uger før den endelige farve og resultat kan vurderes – man kan derfor IKKE komme til efterbehandling før, der kan IKKE rettes i en kosmetisk tatovering inden de 6 uger er gået.

Efter 1-2 timer skal du vaske din kosmetiske tatovering første gang. Dette gøres med lunkent vand. Dup den kosmetiske tatovering tør med en ren vatrondel. Herefter påfører du den udleverede aftercare-salve i et meget tyndt lag.

Denne procedure gentages hver time, eller minimum 5 gange på behandlingsdagen, samt det efterfølgende døgn. De efterfølgende 7 dage, smører du din kosmetiske tatovering 3-5 gange dagligt, fortsat med den udleverede aftercare, og her skal brynene ikke længere vaskes, med mindre der fortsat er lymfevæske.

Det der er vigtigt, er at der ikke dannes skorpe på dine bryn (grundet den udsivende lymfevæske).

De første 7 dage, mens den overfladiske heling finder sted, må dine bryn ikke komme i nærheden af vand – du må gerne gå i bad – hold evt. en tør klud over brynene, når du vasker hår, eller påfør et tykkere lag aftercare på, så de skyr vandet – tag det af efterfølgende, og erstat det med et tyndt lag igen.

Den første uge efter behandlingen frarådes det at dyrke sol, gå i sauna og i solarium, bade i swimmingpool / havet / spa, samt at træne.

Du skal til alle tider beskytte PMU / kosmetiske tatoveringer mod solen, men især i helingsperioden.