Filler

Vi er registreret hos Styrelsen for Patientsikkerhed

Filler behandling

Fra omkring midten af tyverne begynder de første alderstegn at blive synlige i ansigtet. De første tegn er fine linjer, og med tiden opstår der dybere rynker, og ansigtet taber sin naturlige fylde.

Filler kan bruges til at genoprette den tabte fylde og udjævne de fine linjer og rynker. Filler er en gelé bestående af vand og hyaluronsyre, der injiceres under huden med en tynd nål. Hyaluronsyre findes naturligt i huden, hvor det sørger for at binde væske og hjælper til at oprette hudens spændstighed. Filler-gelen indeholder også det lokalbedøvende middel Lidokain, der gør behandlingen mindre smertefuld og derved mere behagelig.

Fillers fås i forskellige konsistenser, der kan bruges i forskellige områder i ansigtet, herunder nasolabiale folder (linjer, der løber fra næsehjørnerne til mundens hjørner), marionettelinier (som løber fra hjørnerne af munden ned til hagen) og fine linier omkring læberne. Det kan også benyttes til af skabe mere fyldige læber

Hos Albertslund Hudplejeklinik benytter vi FDA-godkendte fillers og indsprøjtninger foretages kun af vores specialuddannede sygeplejske.

Hvem vil have gavn af Filler?

Fillers kan benyttes af de fleste. Hos unge kan fillers hjælpe med at fremhæve dele af ansigtet for eksempel ved læbeforstørrelse eller til at foretage mindre kosmetiske justeringer som vigende hage.

Hos den mere modne patient kan fillers desuden bruges til at genoprette den volumen, som naturligt forsvinder med alderen og til at give en bedre hudstruktur på hals og hænder.

Hos Albertslund Hudplejeklinik foretager vi følgende fillerbehandlinger

Pris

0,5 ml. 1100kr.
1 ml. 2000kr.
2 ml. 3000kr.
3 ml. 3500kr.

Kontakt os i dag