Hårfjerning med laser

Vi er registreret hos Styrelsen for Patientsikkerhed

Hårfjerning med laser

Din garanti for en sikker og effektiv behandling

Hos Albertslund Hudplejeklinik får du altid en gratis konsultation med grundig vejledning og information om din behandling. Albertslund Hudplejeklinik er registreret hos Styrelsen for Patientsikkerhed.

Hårreduktion mod uønsket hår med Soprano Titanium

Alle behandlinger bliver udført af en special uddannet Laser terapeut under vores ansvarlige læge

Soprano Titanium behandler fjernelse af uønsket hår med de samme resultater som et laser system på en medicinsk klinik. Metoden har lav risiko for bivirkninger.

Systemet virker ved sikkert og skånsomt, at opvarme hårroden til en temperatur der beskadiger hårfolliklen, og forhindre genvækst af håret, samtidig med at skade den omkringliggende hud ikke skades. Behandlingen opleves af de fleste som smertefri.

Hårfjerning med Soprano Titanium

NY – det seneste inden for hårfjerning med Soprano Titanium. Nu lancerer vi det seneste gennembrud inden for hårfjerning, Soprano Titanium! Behandlingen eliminerer uønsket hårvækst uden smerter takket være det meget effektive lasersystem.

Håndsættet på Soprano Titanium er større end på dens forgænger, hvilket betyder, at behandlingstiden forkortes, og resultater opnås hurtigere end før.Soprano Titanium’s ICE PLUS kølesystem holder huden kold under hele behandlingen, og patenteret SHR-teknologi bidrager til ekstrem høj sikkerhed.

For den bedste effekt kombinerer Soprano Titanium de tre mest effektive bølgelængder i et og samme håndsæt (3D-teknologi) og behandler således forskellige niveauer af huden på samme tid, hvilket resulterer i en mere effektiv behandling.

Fordele ved Soprano Titanium

 • Kortere behandlingstid.
 • Hurtigere resultater.
 • Mindre smertefuld takket være nyt kølesystem.
 • Ekstremt sikker behandling takket være patenteret SHR-teknologi.
 • Selv mindre områder kan behandles.
FAQ

Ofte stillede spørgsmål

Laserhårfjerning tager alt fra et par minutter til et par timer, afhængigt af størrelsen på de kropsområder, der behandles.

Sammenlignet med andre hårfjerningsmetoder opleves Soprano Titanium med SHR-teknologi som betydeligt mindre smertefuld.

De fleste patienter oplever laserpulser som hot pinde, der normalt tolereres godt.Det indbyggede kølesystem ICE-plus hjælper også med at lindre smerten under behandlingerne.

Om nødvendigt kan nogle mere følsomme hudområder forbehandles med anæstetisk salve.

Det skal gå 4-8 uger mellem behandlingerne, da du skal vente, indtil de sovende hårsække bliver aktive igen. Intervallet kontrolleres af det område, der behandles.

Nogle patienter kan opleve, at de efter nogle hårfjerningsbehandlinger pludselig ser ud til at have mere hår. Forklaringen er, at de resterende sovende hårsække “aktiveres” af laseren hurtigere, end de ville have gjort uden behandling.

Dette betyder bare, at disse “nyligt aktiverede” hårsække lettere kan fjernes ved efterfølgende behandling.

Videnskabelige undersøgelser med opfølgningstider på op til to år efter afsluttet hårfjerning har vist permanente resultater.

Dette er en tilstrækkelig lang observationstid, også for hudområder med en lang vækstcyklus (for eksempel benene).

Dette gælder dog ikke for hormonelt betinget forøget hårvækst.

Vi kan behandle alle hudtyper, også dem med mørkere pigmenter, takket være den nye SHR-teknologi, der reducerer risikoen for overophedning af huden.

Jo mørkere og grovere hår og jo lysere en hud har, jo bedre resultater kan opnås. Mennesker med helt lys eller gråt hår opnår ikke permanent hårreduktion.

I disse vender hårvækst tilbage efter et par måneder. Dog kan 2-3 behandlinger om året holde endnu lysere hår væk.

Behandlingen er mest effektiv, når håret er i vækst, hvilket er forskelliget fra person til person og fra hår til hår, og det er derfor nødvendigt med flere behandlinger, i gennemsnit 8-12 behandlinger med 4-6 ugers interval.

Da kroppen er en levende organisme som hele tiden udvikler sig, skal man regne med at der kan komme noget ny vækst, dvs. at latente hår follikler som ligger i huden og ikke er aktive, kan blive aktiveret hvorved der kommer nogen nye hår.

Man må derfor påregne vedligeholdelses behandlinger, som er meget individuelle fra person til person.

Nej af etiske årsager behandler vi ikke på gravide.

Soprano Titanium med tre bølgelængder i en og samme behandling. laserstrålernes tre forskellige bølgelængder, penetrerer og obsorberes i hudlagerne. Der opnås fantastiske resultater med metoden frem for anvendelse af bare en bølgelængde.

Metoden kaldes trio grupperet diode teknologi. De tre bølgelængde laserlys er kombineret i et innovativt håndstykke. Det betyder at forskellige vævsdybder og hårsækkn kan behandles samtidigt.

Samlet set, med behandlingens effektivitet, tidsforbrug og komfort. Sobrano Titanium er det ypperste indenfor hårfjerning på markedet.

Om Sobrano Titanium

De tre bølgelængde består således:

 • Alexandrite755 Bølgelængde
 • Diode 810 Bølgelængde
 • Yag 1064 Bølgelængde

 

Sobrano Titanium er et helt unikt system på grund af en “in motion” teknologi, hvilket betyder at man under behandlingen konstant bevæger applikationen over huden, hvorved man undgår de traditionelle problemer med at overse / glemme små områder, og der er mindre risiko for smerter ved behandlingen end ved traditionelle laserbehandlinger.

“Den komplette dækning af området” betyder glatte ben, arme, ryg og ansigt. Nogle kunder sammenligner endda behandlingen med en “Hot Stones” massage.

Hvordan foregår behandlingen?

Hår gennemløber 3 faser:

 • Vækstfase
 • Hvilefase
 • Afstødningsfase

 

Der opnås varig hårreduktion af mørke hår som er i vækstfase, men alle hår er ikke i samme fase på samme tid, og derfor vil resultatet af behandlingen variere fra gang til gang.

Derfor kan alle hår heller ikke fjernes fuldstændig, men mængden af mørke hår vil reduceres med varigt resultat.

Du må ikke være for brun inden behandlingen. Hårene må ikke plukkes med pincet eller vokses 1 måned før behandling. Hårene skal skrabes af 1 – 3 døgn for behandlingen.

Du vil få en grundig information om effekt og varighed af behandlingen, og om eventuelle forholdsregler før, under og efter behandlingen. Ifølge lovgivningen om kosmetisk behandling skal det behandlede område fotograferes før behandlingen påbegyndes.

Huden kan være lidt rød, og der kan være lidt hævelse omkring det enkelte hårstrå – som ved gåsehud. Dette forsvinder i løbet af nogle timer.

Du kan se alle hårene efter behandlingen. De skal først skubbes op til overfladen, hvilket sker i samme tempo, som de øvrige hår vokser, ca. 0,1 mm pr døgn. Spørgsmål og svar.

Kontakt os for en konsultation med en hudterapeut!

Afspil video
Ved valg af flere områder gives der pakke tilbud

Tilbud

2 områder 20%
3 områder 30%
4 områder 40%
5+ områder 50%

Pris kvinder

Konsultation er gratis
Overlæbe 200kr.
Hage 200kr.
Bakkenbarter 300kr.
Hals 300kr.
Kinder 350kr.
Nakke 300kr.
I/på næsen 200kr.
Begge øjenbryn (overbryn) 250kr.
Overlæbe & hage 350kr.
Ansigt (Hele ansigtet) 450kr.
Armhuler 350kr.
Begge halve arme 700kr.
Begge hele arme 900kr.
Fingre og hænder 300kr.
Skuldre 500kr.
Mave 500kr.
Mave & bryst 800kr.
Brystkasse 500kr.
Bikini 350kr.
Brasiliansk & Tanga 850kr.
Brasiliansk 600kr.
Brasiliansk 600kr.
Baller 500kr.
Baller & lænd 800kr.
Lænd 400kr.
Ryg, inkl. lænd 800kr.
Navle & ned 250kr.
Begge lår & bikini 1000kr.
Begge underben, for/bag, inkl. knæ 800kr.
Begge hele ben & bikini 1500kr.

Pris mænd

Konsultation er gratis
Hals 400kr.
Kinder 350kr.
Nakke 400kr.
I/på næsen 200kr.
Begge øjenbryn (overbryn) 300kr.
Begge halve arme 800kr.
Begge hele arme 1100kr.
Fingre og hænder 400kr.
Skuldre 600kr.
Mave 700kr.
Mave & bryst 1000kr.
Brystkasse 600kr.
Lænd 500kr.
Ryg, inkl. lænd 1000kr.