Mesoestetic Cosmelan

Vi er registreret hos Styrelsen for Patientsikkerhed

Cosmelan

Mesoestetic® medicinsk kosmetik indebærer nye revolutionerende metoder og anbefales af professionelle dermatologer og førende klinikker verden over i 82 lande.

Mesoestetic behandlingsforløb og produkter bliver kontrolleret efter de strengeste kvalitetsstandarder på verdensplan. Virksomheden har fået tildelt de mest kendte certifikater i produktionen af kosmetiske, farmaceutiske og helseprodukter. Med mere end 30 års erfaringer er Mesoestetic® Labratories førende specialister i udvikling af produkter til medicinsk behandling og hudpleje.

Deres hudplejeprogrammer er de mest teknologiske og avancerede kosmetiske behandlinger, som findes i dag – både til professionelle behandlinger og behandlinger hjemme til vedligeholdelse. Alle produkter er baseret på lægelig medicinsk videnskab.

Cosmelan behandling

Effektiv behandling mod forandringer efter solskader uden brug af laser – også for mørke hudtyper.

Solskader og ujævn hudfarve kan være til stor gene for både mænd og kvinder. Studier viser, uensartet hud til at se 10-15 år ældre ud, også selvom der ikke er synlige rynker og linjer.

Der kan være mange årsager til udvikling af pletter på ansigt og krop: Solskader, hormonelle forandringer i forbindelse med graviditet, p-piller, menopause, traumatiske forandringer i huden pga. acne og post-inflammatoriske forandringer.

Cosmelan® påvirker melanindannelsen direkte, og giver mulighed for at fjerne hudpletter effektivt samt at give huden dens naturlige farve, glathed og udstråling tilbage.

Cosmelan® er kendt blandt førende klinikker i 64 lande verden over. Cosmelans succes skyldes blandt andet dens effektivitet og høje sikkerhedsmargin. Behandlingen eliminerer bl.a.: Melasma / chloasma (graviditetsmaske), leverpletter, acne, solskader, uensartet og andre forandringer på ansigt og krop. Cosmelans mekanisme er baseret på en hæmning af tyrosinase, som er hovedenzymet i dannelsen af melanin.

Fordele

Resultater

I 99% af tilfældene forsvinder pletterne, og det giver forbedringer på 95%. Allerede 7-10 dage efter start af Cosmelan® behandlingen kan man observere en mærkbar og betydelig forbedring af huden.

Der opnås reduktion af pletternes omfang, huden bliver mere ensartet og fornyet. Efter 7-8 uger (det tager lidt længere tid for mørkere hud-typer) opnås maksimalt resultat. Pletterne bliver kraftigt reduceret, og huden får sin naturlige kulør.

Som en bonus-effekt reducerer Cosmelan talg- og fedtproduktionen, mindsker porerne, og er yderst effektiv til acneplaget hud med pletter.

Pris

Hjemmeprodukter 3900kr.

Kontakt os i dag