Mesoestetic peeling

Vi er registreret hos Styrelsen for Patientsikkerhed

Mesoestetic peeling

Ny, friskere hud med Mesoestetic peeling

Den banebrydende og effektive Mesoestetic-peeling er sammensat af fire forskellige peelings på flere niveauer.

De funktionelle hovedingredienser er mælkesyre, salicylsyre, mandelsyre og glykolsyre. Valget af peeling afgøres individuelt og afhænger af din hudtype, hudtilstand og den overordnede vurdering, som vi laver af din hud.

Vi tilbyder følgende 5 peeling-typer

Værd at vide om de forskellige peeling-typer

Behandling af solskadet hud. Melanostop peel er specielt designet til behandling af solskadet uanset oprindelse.

Kombinationen af syrer hæmmer produktionen af tyrosinase og hjælper med at eliminere overfladiske brune pletter, melasma, post-inflammatorisk uensartethud og solskader.
Indeholder 20% azelaic + 10% resorcinol + 6% phytic + 3% tranexamic.

Hovedingrediensen er mælkesyre. Anbefales til behandling af mindre rynker og solskadet hud, da den aktiverer dannelsen af kollagen og elastin.
Styrker: Lactic Peel AL 30 %.

Grundbasen i denne behandling er salicylsyre. Den anbefales til behandling af lukkede hudorme, fordi den formår at blødgøre hornlaget og gøre udtrækning mulig. Er også velegnet til at mindske ar efter akne og ændringer som følge af solskadet hud og rynker. Styrker: Salicylic Peel AS 10 %, Salicylic Peel AS 20 %, Salicylic Peel AS 30%.

Mandelsyre er den funktionelle ingrediens, der udvindes fra mandler, og som effektivt sætter ind overfor solskader og overpigmentering. Styrker: Mandelic Peel AM 30 %.

Glykolsyre anbefales til dig, der vil mildne udtryksrynker, fjerne akne og ar efter akne. Bruges også til at tage afsked med leverpletter og andre alderstegn.

Pris

1 Mesoestetic peeling 490kr.
Mesoestetic peeling kur
(med 10-14 dages mellemrum)
1600kr.