oxygeneo

Vi er registreret hos Styrelsen for Patientsikkerhed

Oxygeneo

Oxygeneo er en 3-i-1 super ansigtsbehandling, Exfoliate + Infuse + Oxygenate.

For jer, som ønsker øjeblikkelige resultater, med afslappende oplevelse. Her vil du føle en smuk hud uden noget nedetid.

Oxygeneo effektiv ansigtsbehandling kan du få hos Albertslund Hudplejeklinik!

Denne 3-i-1-ansigtsbehandling siges at være “bedre end Microdermabrasion”, og det er en af de mest effektive ansigtsbehandlinger, der findes på markedet.

Det er den eneste maskine på markedet, der tilbyder de unikke teknologier, Tripolar, Oxygeneo og ultralyd i samme enhed.

3-i-1 = Bedre resultater

Ja, Oxygeneo ansigtsbehandlingen giver straks et friskere, lysere og glattere udseende til huden. Den kombinerer tre vigtige behandlinger – mikrodermabrasion, kemisk peeling og oxygenbehandling – i én behandling. Oxygeneo absorberer næringsrige geler i huden for at forbedre resultatet.

Denne behandling leverer bedre resultater og udfører tre vigtige trin samtidigt:

1. Eksfoliering: Som mikrodermabrasion eksfolierer behandlingen det ydre lag af huden for at fjerne kedelige og døde hudceller.

2. Infusion: Den renser huden og tilfører næringsrige aktive serumer.
3. Oxygenation: Ved at producere CO2-bobler reagerer huden ved at øge blodcirkulationen og ilttilførslen til området.

Oxygeneo-behandlinger anvender to udskiftelige håndstykker, der bidrager til endnu bedre resultater. Den første er TriPollar-håndstykket, som leverer smertefri fokuseret radiofrekvensenergi til hudoverfladen og giver øjeblikkelig og synlig opstramning af huden. Denne teknologi er yderst effektiv til at forbedre udseendet af løs hud, fine linjer og rynker.

Desuden bruges ultralydsmassage i behandlingen, hvilket øger hudens spændstighed og nedbryder næringsstofmolekylerne, hvilket hjælper med at transportere næringsingredienser dybt ned i huden for endnu bedre resultater.

Oxygeneo ansigtsbehandlingen er en avanceret behandling, der kan forbedre hudens udseende, struktur og glød på flere niveauer samtidigt.

Virker effektiv på

Hvad kan du forvente?

Resultater, du kan se og elske! Fugter og genoprettet hudvolumen med en fornyet ungdommelig glød! Din hud bliver fastere med synlig rynkereduktion, øget kollagen og reduceret solskader.

Hvor ofte kan behandlinger planlægges?

Til behandling af hudproblemer såsom solskader eller acne anbefales behandling en gang om ugen.

Oxygeneo-behandling anbefales en gang om måneden til vedligeholdelses, for en perfekte hud.

Fordele

Oxygeneo ansigtsbehandlings fordele. Denne procedure er velegnet til alle hudtyper og kan bruges på alle ansigtsområder, det er en bekvem walk-in-walk-out-behandling og forkortet behandlingstid. Der er heller ingen nedetid, og huden ser og føles godt ud lige efter behandlingen

Pris

Mesoxygeneo behandling 699kr.
Mesoxygeneo behandling inklusiv ultralyd massage 799kr.

Kontakt os i dag