oxygeneo

Vi er registreret hos Styrelsen for Patientsikkerhed

Oxygeneo

Oplev 3-i-1 super ansigtsbehandling. Exfoliate + Infuse + Oxygenate

For jer, som ønsker øjeblikkelige resultater, med afslappende oplevelse. Her vil du føle en smuk hud uden noget nedetid.

Oxygeneo effektiv ansigtsbehandling kan du få hos Albertslund Hudplejeklinik!

Denne 3-i-1-ansigtsbehandling siges at være “bedre end Microdermabrasion”, og det er en af de mest effektive ansigtsbehandlinger, der findes på markedet.

Det er den eneste maskine på markedet, der tilbyder de unikke teknologier, Tripolar, Oxygeneo og ultralyd i samme enhed.

3-i-1 = Bedre resultater

Oxygeneo giver straks et friskere, lysere, glattere look! Det omfatter mikrodermabrasion, kemisk peeling og oxygen behandling i en behandling. Oxygeneo absorbere de aktiver næringsrige geler i huden.

Denne behandling giver bedre resultater og leverer 3 vigtige behandlinger samtidigt! Det eksfolierer det ydre lag af huden. Det tilfører en unik revitaliseringsformel og giver iltning af huden indefra.

Renser og lindrer fedtet hud og forbedrer dens struktur og udseende.

1.Eksfoliering: svarer til mikrodermabrasion, denne behandling eksfolierer huden for at fjerne kedelige og døde hudceller

2.Infuse: det renser huden, mens det tilfører næringsrige aktive serumer.

3. Oxygenat: Ved at producere CO2-bobler reagerer huden ved at sende iltrig blod til området.

Oxygeneo-behandlinger bruger to udskiftelige håndstykker, der giver endnu bedre resultater! Den første er TriPollar, det hudspændende håndstykke. Denne teknologi leverer smertefri fokus radiofrekvensenergi til hudoverfladen og giver øjeblikkelig og synlig stramning af huden. Aldrig før har en ansigtsbehandling givet så effektive resultater til at forbedre udseendet af løs hud, fine linjer og rynker.

Ultralydsmassage. Dette øger hudens spændstighed og nedbryder næringsstofmolekylerne og skubber næringsingredienserne aktivt dybt på huden for endnu bedre resultater!

Virker effektiv på

Hvad kan du forvente?

Resultater, du kan se og elske! Fugter og genoprettet hudvolumen med en fornyet ungdommelig glød! Din hud bliver fastere med synlig rynkereduktion, øget kollagen og reduceret solskader.

Hvor ofte kan behandlinger planlægges?

Til behandling af hudproblemer såsom solskader eller acne anbefales behandling en gang om ugen.

Oxygeneo-behandling anbefales en gang om måneden til vedligeholdelses, for en perfekte hud.

Fordele

Oxygeneo ansigtsbehandlings fordele. Denne procedure er velegnet til alle hudtyper og kan bruges på alle ansigtsområder, det er en bekvem walk-in-walk-out-behandling og forkortet behandlingstid. Der er heller ingen nedetid, og huden ser og føles godt ud lige efter behandlingen

Pris

Mesoxygeneo behandling 699kr.
Mesoxygeneo behandling inklusiv ultralyd massage 799kr.