Jet peel - Oxygen behandling

Vi er registreret hos Styrelsen for Patientsikkerhed

Jet Peel

Jet Peel™ er en anerkendt teknologi og en førsteklasses ansigtsbehandling, der er blevet hædret med priser. Denne smertefri og naturlige behandling er designet til at forbedre hudens udseende markant.

Ved hjælp af vand, ilt og infusioner, herunder hyaluronsyre, opnås en forbedring af hudens tekstur, tone, fugtighed og cirkulation.

Jet Peel™ anvender en unik og patenteret håndenhed til at skabe en supersonisk jetstrøm bestående af mikrodråber af saltopløsning. Denne kraftfulde strøm accelererer dråbernes hastighed til op til 200 m/sekund, og når de påføres direkte på huden, fjernes døde hudceller, samtidig med at huden forsynes med fugt og vitaminer. Det er vigtigt at bemærke, at Jet Peel™ fra TavTech er den originale maskine og ikke bør forveksles med lignende enheder.

Fordele ved Jet Peel™

Jet Peel™ byder på flere fordele:

  1. Dybderensning, eksfoliering, fugtgivning og iltning af huden.
  2. Mulighed for peeling med enten frugtsyre eller glykolsyre.
  3. Mens der har været forskellige typer kosmetiske peelinger tilgængelige i årevis, er Jet Peel™ en ikke-invasiv behandling, der ikke kræver nedetid.
  4. Efter behandlingen ser huden fuldstændig normal ud efter blot 15 minutter – udover den smukke glød, som naturligvis fremkommer som et resultat af behandlingen. Der er ingen ar eller afskalning af huden, og du kan straks vende tilbage til dine daglige aktiviteter.
  5.  
  1.  

Tilgængelige serummer til peeling og infusioner

Vi tilbyder et bredt udvalg af serummer til peeling og infusioner, herunder forskellige typer hyaluronsyre, glykolsyre, en vitamin C booster, vitamin A og E, mild mandelsyre, Acne Solution, Sweatless (til reduktion af sved i fx hænder og under armene), Skin Whitening, B5-vitamin samt forskellige cocktails med aktive ingredienser beregnet til anti-aging.

Valget af serum afhænger naturligvis af din hudtilstand og dine præferencer.

Antal behandling

Antallet af behandlinger afhænger af din nuværende hudtilstand og dine ønsker. Mange vælger et behandlingsforløb med 6 behandlinger og opretholder derefter resultatet med en booster-behandling hver eller hver anden måned.

Hvis du blot ønsker at forkæle dig selv og din hud, kan du også vælge en enkelt behandling.

Behandlingsmuligheder med Jet Peel™

Jet Peel™ kan anvendes til følgende områder:

Oxygen Behandling

DermaOXY-oxygenbehandling hos Albertslund Hudpleje giver din hud fornyet vitalitet og en strålende glød samtidig med at den udjævner fine linjer og rynker.

Efter behandlingen vil din hud føles fast, glat og sund at se på. DermaOXY er en oxygen-lift-behandling, der er baseret på koncentreret ilt. En specielt udviklet serum sprøjtes på huden ved hjælp af en airbrush, hvor den koncentrerede ilt fra airbrushen får serummet til at iltes og trænge ind i huden.

Først bliver huden omhyggeligt renset, og hvis nødvendigt fjernes døde hudceller ved hjælp af en hudslibning eller diamantpeeling. Hvis du får hårfjerning, vil håret blive vasket først.

Behandlingen udføres ved hjælp af en dermaOXY-infusionmaskine, der producerer ca. 90% koncentreret ilt. Ved hjælp af en airbrush sprøjtes det specielt udviklede serum enten på huden eller i hårbunden, alt efter om det er en hud- eller hårbehandling, du vælger Det optimale resultat opnås ved en serie på 6 behandlinger over 6 uger. Men selv efter den første behandling vil du kunne se en forskel!

Kombination af Jet Peel og Oxygen behandling

Jet Peel™ og oxygenbehandling kan kombineres for at opnå endnu bedre resultater og give din hud en forfriskende og opstrammende effekt.

Ved at kombinere Jet Peel™, som dybderenser, eksfolierer og tilfører fugt og næring til huden, med oxygenbehandling, som tilfører huden ren og frisk ilt, opnår du en omfattende og effektiv ansigtsbehandling.

Jet Peel™ forbereder huden ved at fjerne døde hudceller og tilføre den nødvendige fugt og næringsstoffer. Derefter kan oxygenbehandlingen hjælpe med at øge blodcirkulationen og iltforsyningen til hudens celler, hvilket kan forbedre hudens udstråling og vitalitet.

Kombinationen af disse to behandlinger kan hjælpe med at reducere tegn på ældning, forbedre hudens tekstur og tone, reducere pigmentpletter, berolige acne-udbrud og give en generel foryngende effekt.

Vores dygtige og erfarne personale vil sammensætte den perfekte kombination af Jet Peel™ og oxygenbehandling til dig, baseret på din hudtilstand og dine ønsker.

Kontakt os i dag for at lære mere om, hvordan du kan drage fordel af denne kraftfulde kombination af behandlinger og for at booke din personlige session. Vi ser frem til at hjælpe dig med at opnå en strålende og sund hud.

BOOST YOUR SKIN

DermaOXY-oxygenbehandling hos Albertslund Hudpleje giver din hud fornyet vitalitet og en strålende glød samtidig med at den udjævner fine linjer og rynker.

Efter behandlingen vil din hud føles fast, glat og sund at se på. DermaOXY er en oxygen-lift-behandling, der er baseret på koncentreret ilt. En specielt udviklet serum sprøjtes på huden ved hjælp af en airbrush, hvor den koncentrerede ilt fra airbrushen får serummet til at iltes og trænge ind i huden.

Først bliver huden omhyggeligt renset, og hvis nødvendigt fjernes døde hudceller ved hjælp af en hudslibning eller diamantpeeling. Hvis du får hårfjerning, vil håret blive vasket først.

Oxygenbehandling med dermaOXY

Behandlingen udføres ved hjælp af en dermaOXY-infusionmaskine, der producerer ca. 90% koncentreret ilt. Ved hjælp af en airbrush sprøjtes det specielt udviklede serum enten på huden eller i hårbunden, alt efter om det er en hud- eller hårbehandling, du vælger.

Lufttrykket og ilten (oxygen) fra airbrushen får serummet til at iltes og trænge ind i huden/hårbunden. Dette giver en langt bedre virkning end almindelig påføring af cremer. Du vil opleve behandlingen som et let og friskt pust på huden/håret, og den vil føles meget behagelig og afslappende.

Det optimale resultat opnås ved en serie på 6 behandlinger over 6 uger. Men selv efter den første behandling vil du kunne se en forskel!

På klinikken kan du vælge mellem følgende typer serum:

  1. dermaOXY hyaluronserum: Et særligt effektivt danskproduceret serum, der er 100% fri for parabener. Serummet reducerer rynker, giver en glattere og friskere hud samt øger hudens elasticitet og blødhed.

  2. dermaOXY synserum: Et danskproduceret serum, der blokerer musklernes evne til at trække sig sammen, hvilket resulterer i en øjeblikkelig reduktion af hudens rynker.

Pris

Jet peel 750kr.
Kombinations behandling - Jet peel + Oxygen behandling 950kr.
Oxygen behandling + Diamantslibning 650kr.
Oxygen behandling uden diamantslibning 500kr.
6 gange Oxygen behandling + diamantslibning 3000kr.
*Der ikke er nogen garantier for et bestemt resultat, og resultatet kan variere fra person til person.

Kontakt os i dag