GREEN PEEL® SCHRAMMEK

Vi er registreret hos Styrelsen for Patientsikkerhed

Green Peel behandlinger og priser

Med Green Peel® kan du passe på din hud, uden brug af kniv, injektion eller kemiske syrebehandlinger.

OBS: Også meget sensitive hudtyper kan benytte denne peeling.

En medicinsk naturlig udviklet peeling, der optimerer hudens funktioner fra inderst til yderst, og er en behandling med synlige resultater på kort tid.*

Green Peel® er udviklet af hudlæge Dr. Christine Schrammek, som har speciale indenfor aldring og allergi. Peelingen består af urter, alger, mineraler, enzymer og vitaminer og er så naturlig at du kan spise den.

Green Peel® metoden giver alle synlige effekter og forbedringer til alle hudtyper og aldersgrupper.

Green peel Classic er til mere konkrete hudproblemer som, store porer, uren hud, pigmenteringer, ar og dybe rynker. Behandlingen giver samtidig en unik glød samtidig med at huden stimuleres indefra dagene efter.

Vi tilbyder følgende Schrammek Greenpeel behandlinger:

Green Peel behandlinger og priser

Dette er den opprindelige Green Peel® og den dybeste urte behandling på markedet. Den forbedrer og bekæmper ujævn, grov hud, tab af elastisitet, rynker, store porer, akne og ar. Stimulerer hudens cellefornyelse. Dette gør at huden fornyer og regenererer sig selv indefra.

Din hud vil lige efter behandlingen blive kortvarigt varm og rød, som efter en solskoldning. Til efterbehandlingen 5-7 dage efter nyder du en afslappende og fugtgivende ansigtsbehandling. Din hud vil nu føles så god som ny- blød, ren, mere jævn og ensartet.

Normalt fornyer hudens celler sig på ca. 28 dage i ansigtet, men GreePeel speeder processen op så cellefornyelsen sker på kun ca. 5 dage!Peelingen masseres ind i huden af en specialuddannede kosmetolog. Der sker en let afslibning af det øverste hudlag med urternes specielle mikropartikler, og hudens vækstzone stimuleres således til at danne nye celler. Dette bevirker en stærk blodgennemstrømning, og dermed en forbedring af cellernes iltforsyning og stofskifte. Nogle dage (ca. 3 dage – vejledende) senere begynder huden at skalle og 5 dage senere gives efterbehandling, der er inkluderet i prisen.

Alt efter din hudtilstand, livsstil, hudpleje indsats m.m. anbefales flere gentagne behandlinger for at opnå det bedste resultat. Det er naturligvis meget individuelt hvor mange behandlinger der skal til. Bedste reslutat fås ved et interval på ca. 3 uger imellem 1. og 2. behandling. Derefter ca. 4 uger mellem resterende behandlinger.*

Individuel hudanalyse foretages ved 1. behandling.

Pris incl. hjemmeplejeprodukter 1700kr.

Inklusiv en 60 min. Efterbehandling på 5-7 dagen.

Der må påregnes ekstra udgifter til specielle hjemmepleje produkter for optimal pleje og regenerering af din hud.

Behandling, som frisker op og giver fugt og energi. Behandlingen er perfekt til en træt hud, der har tendens til fine linjer og rynker, samt en uren hud.

Behandlingen virker blødgørende på en fortykket hud. Masken stimulerer og forstærker cellernes regenerering, fugter, opstrammer og aktiverer hudens funktion og renser huden effektivt.

Til den travle der vil se resultat på kun 30 minutter!

Giver dig en strålende frisk teint, har anti-aging effekt, mindsker synligheden af rynker, ar og pigmentforandringer.

30 minutters behandling 399kr.
Den populære “Party Peel”, der giver dig så flot en glød dagen efter behandlingen, at du vil se blændende ud til fest. Samtidig virker peelingen både forebyggende og behandlende på rynker, pigmenteringer, store porer og akne. Denne peeling er også ideel som tilvænning til de dybere behandlinger.
45 minutters behandling 650kr.

Forbedrer generalt cirkulationen I huden og er effektiv til at mindske de første linier og mindre ar. De frie radikaler udrenses og den både forebygger og udglatter ujævnhud. Blødgøre og forbedre grov/tyk hud med let forstørrede porer.

Afhængig af din huds tilstand kan du opleve let til moderat rødme og muligvis en let snurrende fornemmelse. På grund af peelingens efffektive aktivering kan din hud I sjældne tilfælde komme til at skalle (som ved en solskoldning) over de næste dage.

De næste 4 uger bør du undgå direkte sollys.

60 minutters behandling 850kr.
*Der ikke er nogen garantier for et bestemt resultat, og resultatet kan variere fra person til person.