Skinpen

Vi er registreret hos Styrelsen for Patientsikkerhed

Skinpen - Videnskabelig dokumenteret effekt

SkinPen-behandlingen bygger på den videnskabeligt dokumenterede effekt, der kendes som Collagen Induction Therapy (CIT).

Denne metode indebærer at stimulere opbygningen af kollagen ved at lave mange tusinde små huller i underhuden.

Underhuden reagerer på denne stimulering ved at danne nyt kollagent væv i løbet af cirka 4 uger. Kollagent væv er en naturlig del af underhuden hos alle mennesker, men tykkelsen af dette kollagene lag mindskes med alderen, hvilket er en væsentlig årsag til udviklingen af fine linjer og rynker i huden.

Under behandlingen anvender behandleren typisk et serum, der indeholder aktive ingredienser målrettet den specifikke indikation, som man ønsker at behandle.

På grund af de mange mikroskopiske huller og kanaler, som behandlingen skaber, trænger de aktive ingredienser ned i underhuden op til 400 gange mere effektivt end ved almindelig påføring på hudens overflade. Dette resulterer ofte i en næsten øjeblikkelig effekt af det aktive serum.*

Skinpen har en del fordele og kan blandt andet bruges til at behandle følgende:

Skinpen behandling

Behandlingens formål er at opfriske huden, reducere fine linjer og mindske rynker. Nålelængden, der anvendes under behandlingen, ligger typisk mellem 0,25 og 0,75 mm.

En aktiv serum vil blive påført huden i forbindelse med behandlingen. Lokalbedøvelse er normalt ikke nødvendig. Umiddelbart efter behandlingen kan huden være rød og varm. Disse symptomer aftager normalt inden for 4 timer og forsvinder fuldstændigt efter 12-18 timer.

Allerede under behandlingen kan der være en synlig umiddelbar effekt, som er mest optimal dagen efter behandlingen. Hvis man ønsker at opretholde effekten, anbefales det at gentage behandlingen hver 6-8 uge.

Anti-rynkebehandlingen har til formål at minimere rynker i specifikke områder, typisk omkring munden, øjnene og panden. Behandleren vil normalt anvende nåledybder, der er større end ved en generel hudfornyelsesbehandling, og der kan være behov for brug af lokalbedøvende cremer (det er vigtigt at konsultere den autoriserede behandler angående behovet).

Ved denne behandling fokuseres primært på at optimere kollagenproduktionen, og det anbefales at gennemføre en serie af mindst 4 behandlinger med mindst en måneds mellemrum.

Selv efter den første behandling vil der være en umiddelbar effekt, men flere behandlinger er nødvendige for at opnå optimale resultater. Varigheden af effekten kan variere fra person til person, men det er realistisk at forvente en effekt, der varer 1-2 år*.

Efter behandlingen vil det behandlede hudområde typisk være rødt, men denne rødme aftager normalt og forsvinder inden for 12 timer.

Formålet med behandling af akne-ar med SkinPen er at nedbryde arvævet og stimulere produktionen af nyt kollagen i den underliggende hud. Under denne behandling vil behandleren typisk anvende en nåledybde på 1,5 mm, og det kan være nødvendigt at anvende bedøvende cremer. En desinficerende creme vil blive brugt under behandlingen.

Behandlingen af akne-ar udføres altid i serier af mindst 4 behandlinger med mindst en måneds mellemrum. Efter behandlingen vil huden være rød og hævet, men denne reaktion vil normalt forsvinde inden for 24 timer.

Allerede efter den første behandling vil man kunne se en effekt, men den maksimale effekt opnås normalt efter 4-6 behandlinger. Det er dog vigtigt at bemærke, at det ikke er alle, der vil kunne få fjernet arrene helt, men synligheden af dem vil blive betydeligt reduceret.*

Målet med behandling af strækmærker med SkinPen er at nedbryde linjerne og stimulere den underliggende hud til at producere kollagen.

Behandleren vil normalt anvende en nåledybde på 1,5 mm og bedøvende cremer kan være nødvendige. Der vil blive brugt en creme specielt formuleret til at bekæmpe strækmærker under behandlingen.

Behandling af strækmærker udføres altid i serier af mindst 4 behandlinger med mindst en måneds mellemrum. Efter behandlingen vil huden være rød og hævet, men denne reaktion vil normalt forsvinde inden for 24 timer.

Allerede efter den første behandling vil der kunne ses en effekt, men den maksimale effekt opnås normalt efter 4-6 behandlinger.

Det skal bemærkes, at det ikke er realistisk at fjerne strækmærker helt, men man kan betydeligt minimere deres synlighed.*

Pris

Skinpen behandling 799kr.
Klippekort til 6 Skinpen behandlinger 3900kr.

Kontakt os i dag