Tixel

Vi er registreret hos Styrelsen for Patientsikkerhed

Tixel (fraktioneret hudforyngelse)

Tixel er et patenteret termisk fraktioneret hudforyngelsessystem, der drives af Thermo-Mechanical Action (TMA) teknologi. Systemet kan benyttes som Ablativt og Non ablativt (Mezotix).

Tixel anvender en varm titanium tip, der overfører direkte varme til den øvre dermis. Den proprietære tip er konstrueret af biokompatibel temperaturbestandig titaniumlegering

Spidsen består af en række små pyramideformede tips, som opvarmes til en temperatur på 400° C. Pyramidernes toppunkt overfører energi til hudens kanaler gennem en kort styret kontakt. Desuden opstår en mindre grad af momentan opstramning, hvor at hudens kollagen samtidig stimuleres, hvoraf der også opstår elastin produktion.

Tixel behandlingen er næsten smertefri. I langt de fleste tilfælde er bedøvelsescreme ikke nødvendigt. Dog kan det ved behov anvendes på følsomme områder, f.eks. omkring øjnene, mens at det i andre tilfælde ikke er nødvendigt. Healing er en hurtig og kortvarig proces (alt afhængig af behandlingsintensiteten)

Kliniske studier viser, at med Tixel behandlinger kan man opnå samme resultater som med CO2 Laser. Forskellen med Tixel behandlingen er dog, at behandlingen har en langt mere “blidere” tilgang, er invasiv, og med minimal nedetid (0-2 dage). Desuden benyttes Tixel af varme, og har ingen laserstråler eller radiofrekvens.

Tixel behandling kan avendes af alle hudfarver og typer, og derudover er det et af de få systemer, som kan behandle aktiv acne.

Tixels virkeområder er følgende:

 • Store porer i huden
 • Manglende elastan i huden
 • Stimulerer collagen
 • Aktiv acne
 • Rynkereduktion
 • Linjer

Mezotix

Mezotix benytter sig af samme teknologi som Tixel, det er dog et helt igennem et NON ablativt System.

Med Mezotix kan du forvente, at skulle have ca. 2 ekstra behandlinger sammenlignet med Tixel, for at opnå det samme resultat.

Da Mezotix er NON ablativt, kan der forventes, at der ikke er en nedetid, som Tixel behandlingen som har en minimal nedetid på 0-2 dage.

Du vil føle en let solbrændt fornemmelse efter Mezotix behandlingen, som allerede dagen efter er forsvundet igen.

De første 24 timer er din hud ekstremt modtagelig overfor de plejestoffer, som du tilfører din hud. Hos Albertslund Hudplejeklink modtager du en serum efter Mezotix behandlingen, som skal tages med hjem til det første døgn. Dette er for at tilpasse din hudtilstand. På den måde, opnår din hud den optimale næring.

Virkeområder

Afspil video

Før din Tixel / Mezotix behandling

Inden din Tixel/ Mezotix behandling, er det som en fordel at være velforberedt og grundigt informeret om sin behandling. Læs nedenstående information, inden din behandling:

Tixel og Mezotix er en voksende alternativ til kirurgi, fillers og Botox. Det er blevet mere populært med noninvasive behandlinger, hvor man går ind og påvirker bindevævsdannelsen med apparater som f.eks. Mezotix, Tixel etc. Du kan læse mere om de andre behandlinger som vi udfører her.

Tixel og Mezotix behandlinger har vist sig, at være specielt effektive ift.:

 • Ar og aktiv acne
 • Pigmentering
 • Rynker og linjer
 • Manglende kollagen og elasten i huden
 • Store porer, og generel groft hud.

 

Som med alle andre effektive behandlinger, bør der forventes "nedetid", desuden har Tixel - som har samme resultater sammenlignet CO₂ Laser en langt mindre "nedetid", og er dermed heller ikke en så invasiv, som f.eks. laser behandlinger.

Mezotix har en væsentlig kortere "nedetid", hævelse og rødmen vil ikke være udtaget, som Tixel behandlingen. Du kan opnå de samme resultater med begge behandlinger, du skal dog forvente 2-3 behandlinger mere med Mezotix sammenlignet med Tixel - før at man kan opnå det ønskede resultat.

Den lave dybde af penetrering af Tixel betyder, at induktion af ar skabelsen betragtes som relativt umuligt.

Behandlingen er relativ acceptabel ift. smertegraden, for de fleste mennesker. Hvis du er følsom over for smerter, kan du pointere det overfor din behandler, og de vil sørger for bedøvelsescreme, som er smertelindrene. Specielt til behandlinger omkring øjnene, bedes du at møde op ½ før din behandling, for at få påført bedøvelsescreme.

Der kan forventes lidt rødme, en følelse af varme samt prikken i et par timer efter den udførte behandlingen, som vil falde ned.

Hævelsen vil også forekomme, især med ablativ behandlingsniveauer eller behandlinger i nærheden af øjenområdet.

 • Mezotix er i mindre grad sammenlignet med Tixel, da den ikke er ablativ.

Rødmen og hævelsen vil fortsætte i et par dage til en uge, som det også er tilfældet med fraktioneret ablativ laserbaseret behandling. Der kan forekomme mindre skorper efter et par dage, som bør have lov til at falde naturligt i løbet af ugen. Der burde ikke røres, skrubbes eller ridses området, da dette kan forårsage både infektion og ar-dannelse.

2 dage efter behandlingen kan der sagtens bruges make-up. Der anbefales dog, at du venter med dette, for at opnå en effektiv helingsproces. Der burde ikke være en overdreven skorpe, flager, blå mærker, blærer eller blødning gennem denne behandling.

Så længe du er sund, og IKKE har nogen former for hudsygdomme eller infektioner i det behandlede område, er der nogle få medicinske grunde til, at du ikke kan gennemgå denne behandling. Derudover kan gravide og ammende kvinder IKKE behandles.

Lider du af forkølelsessår, kan Tixel/Mezotix behandling i en vis grad udløse et udbrud. Derfor anbefales der, at du derfor snakker med din læge, 3 dage inden du påbegynder din behandling hos os af sikkerhedsmæssige årsager.

Herunder finder i handelsbetingelserne i Albertslund Hudplejeklink:

 • Af hensyn til dokumentation og journal føring, tages der billeder før behandlingsforløbet påbegyndes.
 • Hvis du har medtagne gæster med til din behandling, er de velkommen til at opholde sig i receptionen under behandlingen.
 • Det er ikke tilladt af have den medtagne gæst, med ind i behandlingslokalet af hygiejniske årsager. Dette er gældende for alle typer af behandlinger, som tilbydes hos Albertslund Hudplejeklinik.
 • Vi er glade for børn, dog frabedes der, at man tager sit barn med ind i klinikken, da det kan være en lang ventetid, som barnet skal opholde sig i receptionen.
 • Er du forhindret i at komme til din tid? Skal du sørge for at melde afbud senest 24-timer før din aftale, ellers opkræves et gebyr på 250kr. 
 • Afbud accepteres online på mail, ellers kan der ringes ind til klinikken på 43626263. Er der optaget? Ringer vi som reelt tilbage, så hurtigt vi kan.
Før og efterbilleder

Tixel

Pris

Hals 1500kr.
Øjne 1200kr.
Hele ansigt 2500kr.
Kinder 1500kr.
Ar behandling fra 500kr.
Decolte 2000kr.
Hele Ansigt+Hals+Decolte 5000kr.

Kontakt os i dag