Tixel

Vi er registreret hos Styrelsen for Patientsikkerhed

Tixel (fraktioneret hudforyngelse)

Tixel er et patenteret termisk fraktioneret hudforyngelsessystem, der drives af Thermo-Mechanical Action (TMA) teknologi.

Systemet kan benyttes som Ablativt og Non ablativt.

Tixel anvender en varm titanium tip, der overfører direkte varme til den øvre dermis. Den proprietære tip er konstrueret af biokompatibel temperaturbestandig titaniumlegering

Spidsen består af en række små pyramider, der opvarmes til en temperatur på 400 ° C. Pyramidernes toppunkt overfører energi til hud ved meget kort styret kontakt. Behandlingen er næsten smertefri.

Bedøvelses cremer er typisk ikke nødvendige. Healing er hurtig og kortvarig.

Kliniske studier viser, at med Tixel kan man opnå samme resultater som med CO2 Laser, forskellen er dog at Tixel har en langt mere “blid” tilgang, er ikke invasiv, og med minimal nedetid (0-2 dage).

Mezotix

Mezotix benytter sig af samme teknologi som Tixel, det er dog et helt igennem et NON ablativt System.

Med Mezotix kan du forvente, at skulle have ca 2 behandlinger mere, end du ville skulle have med Tixel, for at opnå samme resultat.

Da Mezotix er NON ablativt, kan du forvente, at der ikke er nogen nedetid.

Du vil føle en let solbrændt fornemmelse efter behandling, som allerede dagen efter er forsvunde.

De første 24 timer er din hud ekstremt modtagelig overfor de plejestoffer du tilfører huden, vi giver dig serum med hjem, tilpasset til din hudtilstand, på denne måde får din hud den optimale næring.

Virkeområder

Afspil video

Før din Tixel / Mezotix behandling

Kære Kunde.

Da vi mener, at det er vigtigt, at være velforberedt og grundigt informeret om sin forestående behandling, bedes du venligst gennemlæse følgende information nøje.

Ved spørgsmål, er du velkommen til, at kontakte os pr. tlf 43 62 62 63.

Tixel og Mezotix har vist sig, at være særdeles effektive ift flg:

 • Ar og aktiv acne
 • Pigmentering.
 • Rynker og linjer
 • Manglende kollagen og elasten i huden
 • Store porer, og generel grov hud.


Som med alle meget effektive behandlinger, bør der forventes, det der kaldes “nedetid”, ikke desto mindre, har Tixel -hvis resultater sammenlignes med Co2 Laser- langt mindre nedetid, og er heller ej så invasiv, som f.eks laser behandlinger.

Mezotix har kortere nedetid, og hævelse og rødme vil ikke være så udtaget, som ved Tixel. Du kan opnå samme resultater med begge behandlinger, dog skal du forvente 2-3 behandlinger mere med Mezotix, end med med Tixel, før man kan opnå det ønskede resultat.

Den lave dybde af penetrering af Tixel betyder, at induktion af ar dannelse betragtes som relativt umulig.

Behandlingen er acceptabel ift. smerte, for de fleste mennesker, men hvis du er følsom over for smerter, kan du blive tilbudt en bedøvelses creme, som smertelindring, især til behandlinger omkring øjnene, du bedes møde op ½ time før din aftale, for at få påført bedøvelses creme.

Du kan forvente lidt rødme, en følelse af varme og prikken i et par timer efter behandlingen, som vil falde ned.

Hævelse vil også forekomme, især med ablativ behandlingsniveauer eller behandlinger i nærheden af øjenområdet. (Mezotix i mindre grad end Tixel, da denne er ikke ablativ).

Rødme og hævelse kan fortsætte i et par dage til en uge, som det også er tilfældet med fraktioneret ablativ laserbaseret behandling. (Mezotix i mindre grad end Tixel, da denne er ikke ablativ).

Mindre skorpe kan forekomme efter et par dage, som bør have lov til at falde naturligt i løbet af en uge. Du bør ikke røre ved, plukke, skrubbe eller ridse området, da dette kan forårsage både infektion og ardannelse.

Du kan bære make-up over skorpen cirka to dage efter behandlingen, men hvis du kan undgå at gøre det, anbefales det, da dette vil forbedre helingen.

Der bør ikke være overdreven skorpe, flager, blå mærker, blærer eller blødning ved denne behandling.

Så længe du generelt er sund og ikke har nogen hudsygdomme eller infektioner i det behandlede område, er der få medicinske grunde til, at du ikke kan gennemgå denne behandling.

Vi behandler IKKE gravide og ammende kvinder.

Hvis du lider af forkølelsessår, kan behandling med Tixel/Mezotix muligvis udløse et udbrud, vi anbefaler derfor, at du får udskrevet en pillekur (Zovir) fra din læge, og påbegynder denne kur ca 3 dage før din behandling, husk at tage hele kuren færdig.

Herunder Handelsbetingelser i Albertslund Hudplejeklinik

 • Der tages altid billeder før behandling, af hensyn til dokumentation og Journal føring.

 • Medtagne gæster er velkomne til, at opholde sig i receptionen under behandlingen.

 • Af hygiejniske årsager, og for at behandleren har 100% fokus på kunden, er det ikke tilladt for den medtagne gæst, at komme med ind til selve behandlingen, dette er gældende for alle typer behandlinger, der tilbydes i Albertslund Hudplejeklinik.

 • Vi elsker børn, vi frabeder os dog, at man tager børn med i vor klinik, da det kan være forholdsvis lang tid barnet skal opholde sig i receptionen.

 • Afbud bedes gives min 48 timer før din aftale, ved for sent afbud, opkræves 70% af behandlingens pris, ved udeblivelse opkræves 100% af behandlingens pris, UDEN undtagelser.

 • Afbud accepteres KUN per tlf 43 62 62 63 hvis vi er optaget på tlf, bedes du huske, at ligge dit navn, tlf nummer, og tiden du ønsker at aflyse.

Pris

Hals 1500kr.
Øjne 1200kr.
Hele ansigt 2500kr.
Kinder 1500kr.
Ar behandling fra 500kr.
Decolte 2000kr.
Hele Ansigt+Hals+Decolte 5000kr.