Ultraformer III

Vi er registreret hos Styrelsen for Patientsikkerhed

Ultraformer III

Hvad er Ultraformer III

Ultraformer III (Hifu) er en revolutionerende ny teknologi, der bruger fokuseret ultralyd MMFU til at give løft og stramning af huden uden kirurgi. Metoden er hurtig, sikker og enkel og CE-godkendt i Europa.

Ultraformer III bruges af verdensledende læger som Benjamin Ascher i Paris og Michael Gold i USA, og de er meget tilfredse med deres resultater.

Ultraformer er en ikke-kirurgisk behandling, der bruger sikker ultralydenergi til at løfte og stramme huden naturligt, uden kirurgi og uden rekonvalesens.

Hvad er MMFU?

MMFU står for mikro- og makrofokuseret ultralyd, og teknologien kaldes undertiden HIFU, højfokuseret ultralyd. Med høj præcision opvarmer du vævet til ca. 43 grader på nøjagtigt den dybde, du vil påvirke, for eksempel 3 eller 4,5 millimeter.

Opvarmningen giver en biologisk stimulering, der producerer hudstramning, kollagendannelse, uddybning af den dybe fascia og reduktion af fedtlaget afhængigt af hvor dybde du arbejder.

Før og efterbilleder

Ultraformer

Afspil video

Ofte stillede spørgsmål

Ligesom Ultherapy er Ultraformer III velegnet til at løfte panden og panden, kæbelinjen og underfladen, under hagen og nakken og dekolletage. Ultraformer III er også godkendt til stramning af krop, f.eks. Arme, ben og mave.
Ultraformer bruger fokuseret ultralyd til at generere vævsvarme (mere end 43 grader celsius), hvilket igen giver en ansigtsløftning og hudstramning eller kropskonturering. Typiske behandlingsområder er bryneløft, hakeløft, nakkebehandling eller dekolletage.
Behandlingen tager cirka 45 minutter, og du ser fulde resultater efter cirka tre måneder, når der er dannet nyt kollagen i huden, der løfter og forynger.
De fleste kan gå på arbejde som normalt bagefter. Du kan få en let rødme eller hævelse bagefter og i sjældne tilfælde et lille blå mærke.
Ultralyd er blevet brugt i medicin i over 50 år, og Ultraformer III har vist sig at være sikre og effektive i kliniske forsøg. Ultralyd til hudstramning er blevet brugt i over en halv million behandlinger over hele verden. Ultraformer III er den seneste udvikling inden for ultralydterapi, den samme type teknologi som Ultherapy.
Lige når behandlingen udføres kan du opleve nogle smerter og ubehag, men sammenlignet med andre behandlinger er den meget acceptabel. Efter behandlingen har du ingen smerter.
Du kan få en let rødme i de første timer efter behandlingen, og det er almindeligt med en let hævelse eller en prikkende fornemmelse i et par uger. Små blå mærker og let følelse af følelse kan også forekomme, men dette er usædvanligt. Sådanne lidelser forsvinder inden for 2-4 uger efter behandlingen.
Hvis du tror, at dit udseende er ændret, så dine øjenbryn, kinder, kæbelinie eller nakke hænger mere end før, men du ikke ønsker at foretage større operationer eller behandlinger, hvor du skal være hjemme fra arbejde, er Ultraformer III sandsynligvis godt for dig. På en konsultation i Albertslund Hudplejeklinik, går vi igennem og beslutter, om du er egnet til Ultraformer III.

Du bør ikke udføre behandling, hvis du har elektriske implantater i kroppen, eller hvis du har metalimplantater i behandlingsområdet.

Prisen varierer alt efter hvilket område der ønskes behandlet og starter fra 2000 kr. pr behandling.

Pris ansigt

Øjne 3000kr.
Øjne bryn løft og pande 5000kr.
Dobbelthage 3000kr.
Hals og dobbelthage 5000kr.
Hals 5000kr.
Kinder og kæbelinje 5000kr.
Hele ansigt 7000kr.
Hele ansigt, dobbelthage, hals 10.000kr.
Kinder, kæbelinje, dobbelhage 6000kr.

Pris krop

Overarm 3000kr.
Talje 3000kr.
Mave 4000kr.
Kærlighedshåndtag 3000kr.
Inderlår 3000kr.
Yderlår 3000kr.
Lår, forside 3000kr.
Lår, bagside 3000kr.
Baller, under 3000kr.
Knæ 2000kr.